HomeΣΠΟΡΠρώτη προπόνηση του Μίκιτς με τον ΟΦΗ

Πρώτη προπόνηση του Μίκιτς με τον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του ΟΦΗ έκανε την Τετάρτη (3/8) ο Νίκολα Μίκιτς. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και έτρεξε μόνος του, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα. Απο την Πέμπτη (4/8) θα μπεί σε πιο αυξημένους ρυθμούς και θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του τεχνικού επιτελείου του ΟΦΗ.

Ο Μίκιτς ειχε βρεθεί και την Τρίτη (2/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό και πήρε μια γεύση απο το αθλητικό κέντρο, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με το Νίκο Νιόπλια. Οπως ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr «έχω ακούσει τα καλύτερα για τον προπονητή απο ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Πιστεύω θα έχουμε καλή συνεργασία» ανέφερε ο Μίκιτς, ο οποίος είχε να λέει ακόμη για τις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ και το υψηλό τους επίπεδο. «Θα δουλέψουμε πολύ καλά εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι παίκτες του  την Τετάρτη (3/8) προπονήθηκαν μόνο το πρωί, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Νιόπλια. Το απόγευμα έχουν ρεπό. Την Πέμπτη (4/8) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Το ίδιο και την Παρασκευή (5/8). Ενώ το Σάββατο, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν το πρωί και το απόγευμα θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνανών (ομάδα Γ’ Εθνικής).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση