HomeΚΟΣΜΟΣΠυροσβέστης έχασε τη ζωή του κατά την έκρηξη του αεροσκάφους της Emirates

Πυροσβέστης έχασε τη ζωή του κατά την έκρηξη του αεροσκάφους της Emirates

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρά τα όσα ελέχθησαν όλη την ημέρα, υπάρχει ένα άτομο που έχασε τη ζωή του κατά το συγκλονιστικό ατύχημα του αεροσκάφους της Emirates στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Κατά τη στιγμή που οι πυροσβέστες και το πλήρωμα βγάζουν, μέσα σε 45 δευτερόλεπτα, τους 282 επιβάτες, σώους, από το φλεγόμενο Boeing 777, μια τεράστια πύρινη «μπάλα», εκρήγνυται από το μπροστινό μέρος της ατράκτου.

Τότε ήταν και η στιγμή που ένας πυροσβέστης έχασε τραγικά τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας ταυτοποιήθηκε ως ο Τζασίμ Ισά Μοχάμεντ Χασάν, από το εμιράτο Ραζ αλ Κάιμα.

Εκπρόσωπος από την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας σε δήλωση, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη προς το Θεό, που όλοι οι επιβάτες βγήκαν σώοι, συμπληρώνοντας: «Είμαστε, ωστόσο, πολύ λυπημένοι να ανακοινώσουμε ότι ένας από τους πυροσβέστες έχασε τη ζωή του, σώζοντας τις ζωές των άλλων».

«Εκ μέρους της Γενικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Χαιρετίζω την υπέρτατη θυσία του, που έσωσε πολλά άτομα από το να πάθουν κακό. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένειά του».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση