HomeΚΡΗΤΗΑπειλήθηκε η ζωή του για… 300 ευρώ

Απειλήθηκε η ζωή του για… 300 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δώσε μου τα λεφτά αλλιώς….» φαίνεται ότι είπε ένας 39χρονος άνδρας σ’ έναν 51χρονο χθες στην Χερσόνησο απειλώντας τον για 300 ευρώ!

Αυτά τουλάχιστον ανέφερε ο 51χρονος κατά την κατάθεσή τους στις αστυνομικές αρχές με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο εκβιαστής.

Ο εκβιασμός και τα… χρωστούμενα

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό όταν μία 40χρονη γυναίκα δάνεισε 300 ευρώ σε μετρητά στον 51χρονο που δραστηριοποιείται στην Χερσόνησο.

Οι μέρες περνούσαν και ο 51χρονος δεν επέστρεφε τα χρήματα με αποτέλεσμα η 40χρονη να ζητήσει από τον 39χρονο να πάει στον οφειλέτη και να του πάρει τα χρήματα με την… βία.

Έτσι, ο 39χρονος χθες το βράδυ συναντησε τον 51χρονο όπου και τον απείλησε για την σωματική του ακεραιότητα σε περίπτωση που δεν του έδινε τα χρήματα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Όταν ο 39χρονος έφυγε ο 51χρονος ειδοποίσε την αστυνομία η οποία ξεκίνησε τις έρευνες και μέσα σε λίγη ώρα συνέλαβε τον εκβιαστή.

Παράλληλα οι άνδρες της αστυνομίας αναζητούν την 40χρονη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου και ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία  θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση