HomeΚΡΗΤΗΤραγική εξέλιξη: Νεκρός από ανακοπή ο επιβάτης του πλοίου που έπρεπε να μεταφερθεί στο Ηράκλειο

Τραγική εξέλιξη: Νεκρός από ανακοπή ο επιβάτης του πλοίου που έπρεπε να μεταφερθεί στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τραγική εξέλιξη είχε το ταξίδι ενός 50χρονου άνδρα από τον Πειραιά προς το Ηράκλειο, καθώς υπέστη ανακοπή εν πλω, με αποτέλεσμα να καταλήξει. Το πλοίο «Κρήτη ΙΙ» της ΑΝΕΚ εκτελούσε ημερήσιο δρομολόγιο από τον Πειραιά προς το Ηράκλειο και το απόγευμα, σήμανε συναγερμός λόγω της έντονης αδιαθεσίας που αισθάνθηκε ο 50χρονος επιβάτης.

Οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν στο πλοίο, ενώ ενημερώθηκαν οι λιμενικές αρχές για την κρισιμότητα της κατάστασης, καθώς ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί ανακοπή και έπρεπε με κάθε τρόπο να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Αμέσως στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση του Λιμενικού, του Πολεμικού Ναυτικού και του ΕΚΑΒ, η οποία και ολοκληρώθηκε ταχύτατα. Δυστυχώς όμως, η αμεσότητα των αρχών δεν στάθηκε αρκετή για να κρατηθεί ο άτυχος 50χρονος στη ζωή. Ελικόπτερο Super Puma του Πολεμικού Ναυτικού προσνηώθηκε στο Κρήτη ΙΙ και παρέλαβε τον 50χρονο επιβάτη, ο οποίος στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο άτυχος 50χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση