HomeΚΡΗΤΗΕντατικοποίηση ελεγκτικών μηχανισμών για την παραοικονομία στην αγορά του Ηρακλείου

Εντατικοποίηση ελεγκτικών μηχανισμών για την παραοικονομία στην αγορά του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση για την ασυδοσία στην λειτουργία των κινέζικων καταστημάτων που δεν τηρούν την ελληνική νομοθεσία  – σύμφωνα με τις καταγγελίες του εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου – πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ηρακλείου Ευριπίδη Κακουδάκη, εκπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και εκπροσώπων των συναρμόδιων υπηρεσιών.

Όπως είπε ο κ. Κουκιαδάκης οι υπηρεσίες της Π.Ε. Ηρακλείου ήδη έχουν ενεργοποιηθεί και μέσα από συνεργασία – συντονισμό επιχειρούν  να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο, για να προστατεύσομε πρώτα απ΄όλα τον καταναλωτή  και το υγιές εμπόριο.

perifereia kinezika2

Όλες οι υπηρεσίες πρόσθεσε ο κ. Κουκιαδάκης έχουν ενεργοποιηθεί και θα κάνουν εντατικά σειρά στοχευμένων ελέγχων. Ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Μανώλης Κουμαντάκης χαρακτήρισε μεγάλη πληγή για το Ηράκλειο και την Κρήτη τα κινέζικα καταστήματα ενώ σε δηλώσεις του έδωσε τα εύσημα στην Αντιπεριφέρεια Ηρακλείου που ξεκινά με τις υπηρεσίες της την μεγάλη προσπάθεια πάταξης της παρανομίας.

«Είναι προς τιμή της Αντιπεριφέρειας που ξεκινάει αυτή το συντονισμό αυτής της μεγάλης προσπάθειας,   που τις προσεχείς μέρες θα ξεκινήσει συντονισμένα πλέον από όλες τις αρμόδιες  υπηρεσίες του ελεγκτικού μηχανισμού, να βάλομε μία τάξη , αν γίνεται σε αυτή τη μεγάλη πληγή  παραοικονομίας  και ανομίας η οποία λέγεται κινέζικα καταστήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά στα ΜΜΕ ο κ. Κουμαντάκης, ο οποίος επέκρινε τις κεντρικές κρατικές υπηρεσίες λέγοντας «Το κράτος δεν μας βοηθάει, η κυβέρνηση δεν μας βοηθάει,  γιατί όταν ζητάμε πληροφορίες  για το τι γίνεται με τα κινέζικα καταστήματα αυτό που μας απαντούν είναι με ένα κινέζικο τρόπο: Δεν γνωρίζουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση