HomeΚΡΗΤΗΈκθεση για όλη την Κρήτη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης

Έκθεση για όλη την Κρήτη στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Expo Creta κάθε μέρα μας είναι ξεχωριστή!

Στην Expo Creta τη μοναδική Έκθεση για όλη την Κρήτη κάθε μέρα μας είναι ξεχωριστή, κάθε μέρα μας είναι εκπαιδευτική & σίγουρα ωφέλιμη!

H Expo Creta είναι η γενική Έκθεση για όλη την Κρήτη και πραγματοποιείται από τις 20 έως τις 23 Οκτωβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, στις Γούρνες Ηρακλείου.

Επιχειρήσεις & Θέματα όπως Γυναικεία Ομορφιά – Beauty, Κατοικία – Ανακαίνιση-Δόμηση, Ξενοδοχειακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός, Τρόφιμα – Ποτά, Οικογένεια – Παιδί, Ελεύθερος Χρόνος – Τεχνολογία- DIY- Sports, θα παρουσιαστούν στην Expo Creta φέρνοντας τις νέες τάσεις & τις εξελίξεις της αγοράς σε όλους, είτε είστε επαγγελματίας είτε ιδιώτης.

Γιατί όμως η Expo Creta είναι η Έκθεση που θα κάνει κάθε μέρα μας ξεχωριστή;

Στην Expo Creta κάθε μέρα παρουσιάζουμε ένα καινούριο θέμα, αφιερώνουμε την κάθε μέρα σε έναν τομέα, αφιερώνουμε την κάθε μέρα μας σε εσάς.

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου σας υποδεχόμαστε από τις 16.00, για να πάρετε μια πρώτη γεύση από την Expo Creta & τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν, και βέβαια σας  καλοδεχόμαστε στα εγκαίνια της Έκθεσης.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου η Expo Creta ανοίγει τις πύλες της από τις 10.30 και είναι αφιερωμένη στους επαγγελματίες τουρισμού, της εστίασης & του μπαρ. Με Δωρεάν Σεμινάρια barista & bartender που ξεκινάνε από τις 11.00 το πρωί μπορείτε να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας, να μάθετε νέες τεχνικές και να αναπτύξετε τις παλιές.

Εάν σας ενδιαφέρει να έχετε μια επιτυχημένη διαδικτυακή παρουσία, τότε οι  Google Trainers μπορούν να σας βοηθήσουν μέσω του δωρεάν σεμιναρίου Grow Greek Tourism Online” στις 17.30.

Τέλος, Η Expo Creta φιλοξενεί στην κουζίνα της διάσημο σεφ έκπληξη στις 19.30 ο οποίος θα παρουσιάσει τις κρητικές συνταγές από μια… διαφορετική οπτική γωνία.

Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου είναι αφιερωμένο στην οικογένεια & το παιδί αλλά και στον ελεύθερο χρόνο & την τεχνολογία, με σεμινάρια από παιδοψυχολόγους και trainers και δωρεάν συμμετοχή για όλους τους επισκέπτες. Social Media Marketing & Blogging αλλά και σεμινάρια χειροτεχνίας & diy θα γεμίσουν δημιουργικά τη μέρα των επισκεπτών μας.

expo-creta Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου η Expo Creta απευθύνεται στους επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς με φιλοξενούμενους celebrity makeup artists & γνωστές εταιρείες από τον τομέα του μακιγιάζ & της κομμωτικής, οι οποίοι θα παρουσιάσουν σε επαγγελματίες και κοινό όλες τις εξελίξεις, τις νέες τάσεις & τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στα Δωρεάν Επαγγελματικά Σεμινάρια ομορφιάς.

Πρόγραμμα & όλες οι πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα!

Ως τότε μπορείτε να επισκεφθείτε το www.expocreta.gr και να δηλώσετε συμμετοχή σε όποιο & σε όσα από τα Δωρεάν Σεμινάρια επιθυμείτε.

Ώρες Λειτουργίας: Πέμπτη 16.00- 21.00 / Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 10.30-21.00

Εισιτήριο 3,00€

Διαφήμιση
Διαφήμιση