HomeΚΡΗΤΗΝέοι στόχοι και νέα μέλη στη Λέσχη Lions Ηρακλείου

Νέοι στόχοι και νέα μέλη στη Λέσχη Lions Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η Ολομέλεια της Λέσχης Lions Ηρακλείου στο ξενοδοχείο Astoria Capsis, η πρώτη για το νέο Λαϊονικό έτος 2016-2017. Μια ολομέλεια με αρκετό κόσμο και με όμορφες στιγμές.

Στην ολομέλεια παραβρέθηκαν και εκλεκτά μέλη από το Θέμα 117Α: Ο PDG Μανώλης Σαμώλης, η PDG Πέννυ Εμμανουήλ και η Ταμίας του Θέματος 117Α και υποψήφια Αντικυβερνήτης Β΄ Έφη Νικολαΐδη.

Στη διάρκεια την ολομέλειας, ο Πρόεδρος της Λέσχης L. Μιχάλης Κλεισαρχάκης παρουσίασε τους βασικούς στόχους της νέας χρόνιας καθώς και τις προσεχείς δράσεις της Λέσχης.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς υπήρξε η εισδοχή του Μιχάλη Παχιαδάκη, στελέχους της Aegean Airlines, ως νέο μέλος της Λέσχης Lions Ηρακλείου. Μια εισδοχή που γέμισε χαρά και συγκίνηση τους γονείς του, τον L. Γιώργο Παχιαδάκη, μέλος της Λέσχης Lions Ηρακλείου και την L. Μαίρη Παχιαδάκη, μέλος της Λέσχης Lions ΚΝΩΣΟΣ.

lions2

Η βραδιά έκλεισε με την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του διακεκριμένου ψυχολόγου και μέλους της Λέσχης L. Μάριου Σεβρισαριανού, με τίτλο «Εγκέφαλος: ο δρόμος της απάτης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση