HomeΣΠΟΡO OΦΗ δεν ξέχασε τον Μιλτιάδη Καράτζη

O OΦΗ δεν ξέχασε τον Μιλτιάδη Καράτζη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλήθος κόσμου παρέστη την Κυριακή (31/7) το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Μελιδοχώρι, όπου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο, για το σπουδαίο Κρητικό επιχειρηματία Μιλτιάδη Καράτζη.

Ο Μιλτιάδης Καράτζης έφυγε από τη ζωή, πέρυσι τον Αύγουστο, στα 79 του χρόνια, στα Χανιά, όπου είχε μεταβεί για να παραστεί σε κοινωνική εκδήλωση.

Ενα χρόνο απο τον χαμό του, κανείς δεν έχει ξεχάσει αυτόν τον πρωτοπόρο επιχειρηματία της Κρήτης, όπως επιβεβαιώθηκε στο ετήσιο μνηνόσυνο.

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου στον τόπο καταγωγής του εκλιπόντος, γέμισε και πάλι ασφυκτικά, εντός και εκτός αυτού.

Η οικογένεια του Μιλτιάδη Καράτζη, οι συγγενείς του, οι συγχωριανοί του, οι συνεργάτες, οι φίλοι του, έσπευσαν για να τιμήσουν τη μνήμη του και να συλλυπηθούν για μια ακόμη φορά τα κοντινά του πρόσωπα, για την μεγάλη απώλεια τους.

Στο μνημόσυνο, ξεχωριστή ήταν και η παρουσία αντιπροσωπείας των μετόχων του ΟΦΗ, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και παλιών παραγόντων της ομάδας.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση των μετόχων του ΟΦΗ:

«Ο ΟΦΗ δεν θα μπορούσε  να ειναι μην είναι «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο του σπουδαίου και πρωτοπόρου Κρητικού επιχειρηματία Μιλτιάδη Καράτζη.

Η εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε. και ο Μιλτιάδης Καράτζης έχουν στηρίξει διαχρονικά το σωματείο μας.

Για μας είναι σημαντικό ότι η ΚΑΡΑΤΖΗΣ ΑΕ και ο Αντώνης Καράτζης, στηρίζει ενεργά και σήμερα την διοικητική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει απο πέρσι στον ΟΦΗ.

Η απώλεια του Μιλτιάδη Καράτζη είναι τεράστια για την Κρήτη, επιχειρηματικά και κοινωνικά. Το παρήγορο για την οικογένεια του, είναι ότι παρά το πέρασμα του χρόνου, η μνήμη του, παραμένει ζωντανή».

Διαφήμιση
Διαφήμιση