HomeΚΡΗΤΗΉταν «μανούλα» στις κλοπές – Μέσα σε μία ημέρα… άνοιξε τρία σπίτια

Ήταν «μανούλα» στις κλοπές – Μέσα σε μία ημέρα… άνοιξε τρία σπίτια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μανούλα» στις κλοπές φαίνεται πως ήταν ένας 38χρονος που μέσα σε μία ημέρα… άνοιξε τρία σπίτια στο Ρέθυμνο κι έκλεψε χρήματα, κοσμήματα και διάφορα άλλα αντικείμενα που ξεπερνούν συνολικά τις 12.000 ευρώ!

Οι κλοπές

Όλα ξεκίνησαν στις 11 Ιουλίου όταν ο 38χρονος εισβάλει στο σπίτι ενός 65χρονου σε περιοχή του Ρεθύμνου και κλέβει από μέσα χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα συνολικής αξίας 11.350 ευρώ.

Αμέσως μετά ο 38χρονος μπαίνει ανενόχλητος σε δύο ακόμα σπίτια και κλέβει από μέσα κοσμήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας 950 ευρώ.

Οι έρευνες

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες για να εντοπίσουν τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτές τις τρεις κλοπές.

Με τα στοιχεία που συνέλλεξαν οι άνθρωποι της Σήμανσης αλλά και από τις καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πώς ένας 38χρονος από το Ρέθυμνο ευθύνεται γι’ αυτές τις τρεις διαρρήξεις και κλοπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του 38χρονου ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση