HomeΚΟΣΜΟΣ«Το παιδί μου δεν ήταν διάβολος» λέει η μητέρα του δεύτερου δράστη

«Το παιδί μου δεν ήταν διάβολος» λέει η μητέρα του δεύτερου δράστη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μητέρα του δεύτερου δράστη της Νορμανδίας αρνείται να πιστέψει πως ο γιος της συμμετείχε στη δολοφονία του άτυχου ιερέα στην εκκλησία κοντά στη Ρουέν .

«Ο γιος μου είναι πρόβατο, τον ξέρω πολύ καλά, εγώ τον έβγαλα από την κοιλιά μου. Δεν έχει καμία σχέση με ότι συνέβη στην εκκλησία «, λέει η Γιαμίνα στο γαλλικό δίκτυο «RTL». «Το παιδί μου ήταν καλό, δεν ήταν δαίμονας «…»Ο γιος μου δεν ήταν ικανός να βλάψει ούτε ζώο. Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος».

Ακόμη και οι γείτονες αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο γιος της Γιαμίνα είναι τρομοκράτης, λέγοντας ότι είναι αδιανόητο να συνδέεται με την επίθεση στην εκκλησία, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

Συνεχίζονται οι ανακρίσεις…

Οι γαλλικές αρχές ανακρίνουν τρία πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον του δεύτερου δράστη της Νορμανδίας , Αμπντέλ Μαλίκ Πετιτιέν, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην έρευνα, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

O 19χρονος Αμπντέλ είχε έρθει σε επαφή με τον σφαγέα της Νορμανδίας, Αντέλ Κερμίς, λίγο πριν από την επίθεση στην εκκλησία κοντά στη Ρουέν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Monde , ο Αμπντέλ είχε ζητήσει να ταξιδέψει στη Συρία , τα στοιχεία του όμως ήταν άγνωστα στην αστυνομία. Οι γαλλικές αρχές δεν είχαν ούτε δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και ούτε γενετικό υλικό του δεύτερου δράστη για να γίνει γρήγορη η ταυτοποίησή του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση