HomeΚΡΗΤΗΣυνεχίζεται η προετοιμασία για την αυριανή σύσκεψη της Γραμματείας Ηρακλείου του ΠΑΜΕ

Συνεχίζεται η προετοιμασία για την αυριανή σύσκεψη της Γραμματείας Ηρακλείου του ΠΑΜΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Γραμματείας Ηρακλείου του ΠΑΜΕ ενόψει της αυριανής ευρείας Νοματψιακής Σύσκεψης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους , τους συνδικαλιστές, τη νεολαία στην πλατιά Νομαρχιακή Σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου 2016, στις  7:30μμ στην αίθουσα «Ναπολέοντα Σουκατζίδη» στο ΕΚΗ για την ενημέρωση και προετοιμασία της εργατικής τάξης του νομού Ηρακλείου, στη μάχη για την κάλυψη των απωλειών μας και την επαναφορά του καθεστώτος των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Επίσης καλούμε τις διοικήσεις των σωματείων να συνυπογράψουν το σχέδιο νόμου που προτείνουν μια σειρά Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Σωματεία πανελλαδικά.

Μέρα με τη μέρα πληθαίνουν οι αποφάσεις των σωματείων που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων, Σωματείων και στο σχέδιο νόμου για τις συλλογικές συμβάσεις που δημιουργήθηκε.

Τα σωματεία που έχουν πάρει αποφάσεις και ήδη συμπορεύονται σε επίπεδο νομού είναι :

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΓΝΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Καλούμε όλα τα σωματεία, τους φορείς να αγκαλιάσουν την πρωτοβουλία αυτή, με αποφάσεις σε κάθε Δ.Σ, να συμμετάσχουν αποφασιστικά με πρώτο σταθμό την  σύσκεψη της Γραμματείας Ηρακλείου την Τετάρτη 27/07/2016 και ώρα 19:30 στην αίθουσα «Ναπολέοντα Σουκατζίδη» στο ΕΚΗ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση