HomeΚΡΗΤΗΣυνελήφθη… ο δράστης της ζωοκλοπής-Τα ζώα εντοπίστηκαν στον προαύλιο χώρο εκκλησίας

Συνελήφθη… ο δράστης της ζωοκλοπής-Τα ζώα εντοπίστηκαν στον προαύλιο χώρο εκκλησίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι υποψίες των διωκτικών αρχών για την ταυτότητα του δράστη της ζωοκλοπής, που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, όταν στο προαύλιο εκκλησίας σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, εντοπίστηκαν να περιφέρονται τα κλεμμένα ζώα.

Τα δεκαπέντε πρόβατα βρέθηκαν να τριγυρίζουν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, στον οποίο φέρεται να μεταφέρθηκαν από τρεις άνδρες.

Στα χέρια των αρχών βρισκόταν από την αρχή ένας 44χρονος άνδρας, ο οποίος τελικά ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης. Στην επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυσης Κρήτης επισημαίνεται χαρακτηριστικά για το συμβάν:

«Συνελήφθη, χθες (25.07.2016) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, 44χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζωοκλοπής και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, την 25.07.2016 από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, εντοπίστηκαν 15 αιγοειδή, ιδιοκτησίας δύο ημεδαπών ηλικίας 55 και 28 ετών, τα οποία όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση, είχαν οδηγηθεί στο συγκεκριμένο σημείο από τον 44χρονο.

Ακολούθησε έλεγχος σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 44χρονου και σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μαχαίρι με μήκος λάμας 16 cm, 3 ποιμενικές ράβδοι και 2 κινητά τηλέφωνα.

Τα κατασχεθέντα αιγοειδή αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Διαφήμιση
Διαφήμιση