HomeΚΡΗΤΗ“Τελευταίο αντίο” για τον 36χρονο Μιχάλη που… λάτρευε την Κρήτη

“Τελευταίο αντίο” για τον 36χρονο Μιχάλη που… λάτρευε την Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη έχει σκορπίσει ο πρόωρος χαμός του 36χρονου Μιχάλη Τρούλη, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματα του μετά από πολυήμερη μάχη, που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή μετά το τροχαίο ατύχημα, που είχε τις προηγούμενες ημέρες στη Σκιάθο.

Ο 36χρονος Μιχάλης, ο οποίος καταγόταν από την Κρήτη, ζούσε μόνιμα και δραστηριοποιείτο στη Σκιάθο, αλλά ποτέ δεν ξεχνούσε την πατρίδα του, την Κρήτη, την οποία λάτρευε και επιδίωκε να επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία και όποτε του το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

troulis2

Συντετριμμένοι και οι γονείς του, Κώστας και Άννα Τρούλη, οι οποίοι διατηρούσαν πριν αρκετά χρόνια σούπερμάρκετς στο Ηράκλειο, αλλά και ο αδερφός του, μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Ο άτυχος Μιχάλης, που δεν πρόλαβε να αποκτήσει τη δική του οικογένεια, είχε τραυματιστεί σοβαρά στη Σκιάθο, όταν κινούμενος με την τετράτροχη μηχανή του, είχε χάσει τον έλεγχο και καρφώθηκε πάνω σε στύλο της ΔΕΗ.

Αρχικά είχε μεταφερθεί με αρκετή ώρα καθυστέρηση στο κέντρο υγείας του νησιού, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, καθώς έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά σε νοσοκομείο της Αθήνας.

troulis3

Δεν κατάφερε όμως να ξεπεράσει τα τραύματα του και κατέληξε.

Συγγενείς και φίλοι θα του πουν το τελευταίο αντίο αύριο Τρίτη στη 1 μετά το μεσημέρι στο χωριό Αχελιανά Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση