HomeΚΡΗΤΗΏρες αγωνίας για την 25χρονη Μαρία – Οι κάτοικοι ζητούν λύση για το σημείο-καρμανιόλα

Ώρες αγωνίας για την 25χρονη Μαρία – Οι κάτοικοι ζητούν λύση για το σημείο-καρμανιόλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ώρες αγωνίας περνάει η οικογένεια της 25χρονης Μαρίας που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Γιόφυρο, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Η 25χρονη ήδη έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις με τους γιατρούς να αναφέρουν πως τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας της.

Αυτή τη στιγμή η 25χρονη νοσηλεύεται σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

TROXAIO TZAMPO (2)

Συσπειρώνονται οι κάτοικοι που ζητούν άμεση λύση για το σημείο – καρμανιόλα

Το σημείο όπου έγινε το τροχαίο με θύμα την 25χρονη Μαρία έχει χαρακτηριστεί από τους κατοίκους ως «καρμανιόλα» καθώς καθημερινά είναι τα ατυχήματα που σημειώνονται στο συγκεκριμένο δρόμο.

Μάλιστα με επιστολή τους ζητούν από την δημοτική αρχή να βάλει ένα τέλος στα τροχαία προτείνοντας να βάλουν σαμαράκια ώστε οι οδηγοί να αναγκάζονται να μειώνουν ταχύτητα.

«Με αφορμή το τελευταίο τροχαίο περιστατικό στην ως άνω διασταύρωση που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 25χρονης νεαρής κοπέλας (νοσηλεύεται σε εντατική), παρακαλώ όπως εξετάσετε να τοποθετηθούν πλαστικά σαμαράκια από την πλευρά που υπάρχουν τα stop (Οδός Κων/λεως) ώστε να υποχρεώνονται οι οδηγοί να σταματάνε ή έστω να κόβουν ταχύτητα στην διασταύρωση», αναφέρουν οι κάτοικοι στην επιστολή τους στη δημοτική αρχή και συνεχίζουν:

«Δυστυχώς τα υφιστάμενα Stop που έχει τοποθετήσει ο Δήμος στην οδό Κων/λεως, αν και μεγάλα δεν τα λαμβάνει κανείς υπόψη του με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ συχνά ατυχήματα  λόγω της παραβίασης των σημάνσεων.

Ως εκπρόσωπος των κατοίκων της περιοχής σας γνωρίζω ότι κάθε μήνα έχουμε τουλάχιστον 2-3 ατυχήματα με πιο πρόσφατο της περασμένης εβδομάδας με θύμα την κοπέλα που χαροπαλεύει στην εντατική του ΠΑΓΝΗ.

Η συγκεκριμένη διασταύρωση είναι πραγματική ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ (μπορείτε να ζητήσετε στατιστικά από την Τροχαία για την συχνότητα των ατυχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο) και θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να επέμβει ο Δήμος ώστε να δώσει λύση με φανάρια ή round about ή ότι άλλο χρειασθεί».

Διαφήμιση
Διαφήμιση