HomeΚΡΗΤΗΕπίσκεψη-συμπαράσταση Αρναουτάκη στον εξαγωγέα Γιαννακάκη

Επίσκεψη-συμπαράσταση Αρναουτάκη στον εξαγωγέα Γιαννακάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις κατεστραμμένες από την χθεσινή πυρκαγιά εγκαταστάσεις της επιχείρησης Γιαννακάκη στη Μεσαρά-μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές επιχειρήσεις στη Κρήτη- επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος εξέφρασε την συμπαράσταση και στήριξη του στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και στα μέλη της οικογένειας του.

«Ήρθα να εκφράσω  την συμπαράστασή μου  σε ένα μεγάλο εξαγωγέα της Κρήτης , τον κ.  Γιαννακάκη. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε έτσι ώστε να γίνουν οι εξαγωγές , δεν πρέπει να σταματήσουν,  γιατί όλος ο κόσμος περιμένει να πουλήσει τα προϊόντα του,  και να φύγουν στο εξωτερικό» δήλωσε ο Περιφερειάρχης αμέσως μετά την συνάντηση του με τον κ. Γιαννακάκη.

Εμείς από την  πλευρά μας, πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης, «είμαστε συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια και θεωρώ ότι με νηφαλιότητα, ο ιδιοκτήτης  πρέπει να πάρει την απόφαση του με την οικογένειά του για τις επόμενες  κινήσεις . Θα είμαστε δίπλα για να μπορεί να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα και για την εταιρεία και για τους παραγωγούς που πρέπει να διατεθεί η παραγωγή των σταφυλιών στις αγορές του εξωτερικού, και να ανταμειφθεί ο κόπος των αγροτών μας. Αν μια μεγάλη εξαγωγική εταιρεία σταματήσει,  θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Άρα πρέπει να συνεχίσει, και αυτή είναι η έκκληση η δική μου, να συνεχίσει να γίνονται εξαγωγές. Μπορεί  να βρεθεί τρόπος, υπάρχουν διάφορες λύσεις και θεωρώ ότι με τη δύναμη του Θεού θα βρεθεί λύση να γίνουν εξαγωγές».

Διαφήμιση
Διαφήμιση