HomeΚΡΗΤΗΥπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο συσκευαστήριο στο Τυμπάκι

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο συσκευαστήριο στο Τυμπάκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε αργά το απόγευμα, η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι σε Μονάδα συσκευασίας αγροτικών προϊόντων στο Τυμπάκι.

Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ρίχτηκε στη μάχη με τις φλόγες και μετά από πολύωρη επιχείρηση οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να ελέγξουν την κατάσταση.

Η φωτιά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ξεκίνησε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, από το προαύλιο του συσκευαστηρίου, ωστόσο λόγω της συσσώρευσης εύφλεκτων υλικών, πολύ γρήγορα πήρε διαστάσεις και επεκτάθηκε στο εσωτερικό της βιοτεχνικής μονάδας καταστρέφοντας τα πάντα.

Στην επιχείρηση πυρόσβεσης συμμετείχαν συνολικά 26 πυροσβέστες που έσπευσαν στην επιχείρηση με 9 πυροσβεστική οχήματα, εθελοντές και εργαζόμενοι στο συσκευαστήριο. Επίσης, ο δήμος Φαιστού διέθεσε τέσσερις υδροφόρες προκειμένου να συνδράμει την προσπάθεια των πυροσβεστών, ενώ νωρίτερα ρίψεις νερού πραγματοποιούσε και το πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Το ευτύχημα ήταν ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, μολονότι τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά υπήρχαν αρκετοί εργαζόμενοι της βιοτεχνικής μονάδας στους γύρω χώρους.

Μέχρι στιγμή δεν έχει υπάρξει απολογισμός των ζημιών που προκλήθηκαν, ωστόσο, θεωρείται ότι είναι ιδιαίτερα εκτεταμένες, με τους πιο απαισιόδοξους να κάνουν λόγο ακόμη και για ολοκληρωτική καταστροφή των εγκαταστάσεων.

Στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση