HomeΚΡΗΤΗΆφησαν χτυπημένο σκυλί σε μία… σπηλιά – Δείτε φωτογραφίες

Άφησαν χτυπημένο σκυλί σε μία… σπηλιά – Δείτε φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίστευτη καταγγελία έφτασε στην Ζωόφιλη Δράση που έκανε λόγο για ένα σκυλί πίτμπουλ που – ασυνείδητοι – άφησαν χτυπημένο σε μία σπηλιά στο Ηράκλειο.

Μάλιστα, το σκυλί που δεν έχει κλείσει ακόμα το ένα έτος ζωής του το είχαν παρατήσει εκεί τραυματισμένο, χωρίς νερό και χωρίς φαγητό.

PITMPOYL5

Δείτε αναλυτικά την καταγγελία της Ζωόφιλης Δράσης:

Γύφτοι είχαν αφήσει σε μία σπηλιά μέσα στο Ηράκλειο ένα τραυματισμένο πίτμπουλ.

PITMPOYL6

Χωρίς νερό και φαγητό, το οποίο ταΐζει πλέον μία κοπέλα.

Πήγαμε να ελέγξουμε και όντως εκεί, μέσα σε δύο σπηλιές σκαμμένες στο έδαφος στην οδό Μαραθωνομάχων, βρήκαμε ένα πανέμορφο αρσενικό πίτμπουλ ενός περίπου έτους που αρνιόταν από φόβο να κουνήσει από την θέση του.

Μετά από προσπάθεια και χάδια το ζώο σηκώθηκε λίγο και είδαμε ότι είναι χτυπημένο στο πίσω δεξί πόδι, το οποίο ήταν πρησμένο.

PITMPOYL4

Το τραύμα είναι από κτύπημα αυτοκινήτου, για την ίαση του οποίου δεν πήγε σε κτηνίατρο.

Γι’ αυτό και δεν πατά το πόδι του και υπάρχει ακόμα μετά από τόσο καιρό η φλεγμονή.

Μεταφέρθηκε στην κτηνιατρική κλινική και με οδηγίες του γιατρού άρχισε αντιφλεγμωνώδη αγωγή για δέκα ημέρες μέχρι τον επανέλεγχο του ποδιού.PITMPOYL3

Αποπαρασιτώθηκε και τοποθετήθηκε σε φιλοξενία στο σπίτι εθελόντριας.

Αναφορικά με τους ανθρώπους που το έβαλαν και το άφησαν μέσα στην χωμάτινη σπηλιά χωρίς νερό και φαγητό, η καταγγελία μιλούσε για γύφτους κι ένας γείτονας μας επιβεβαίωσε ότι την σπηλιά επισκέπτοταν από καιρό σε καιρό κάποιοι «μαυριδεροί» στους οποίους άνηκε το ζώο.

PITMPOYL

Ενημερώσαμε τον γείτονα να μεταφέρει ότι τους ψάχνουμε για τα δέοντα, αλλά και όποιος από σας γνωρίζει κάτι περισσότερο ας μας ενημερώσει σχετικά με τα στοιχεία και την διεύθυνση αυτών των ανθρώπων, στους οποίους πρέπει να σχηματιστεί ωραιότατη δικογραφία και πρόστιμα για κακοποίηση ζώων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση