HomeΚΡΗΤΗΣκακιστικό τουρνουά στην… Παλαιόχωρα

Σκακιστικό τουρνουά στην… Παλαιόχωρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου ξεκίνησε το 9ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά στην Παλαιόχωρα με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων  και του Ε.Β.Ε. Χανίων.

Για 9η  συνεχόμενη  χρονιά, η  «καρδιά»  του σκακιστικού ενδιαφέροντος χτυπάει  στο νοτιότερο άκρο  της Ελλάδας, στην φιλόξενη Παλαιόχωρα με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τους 230 σκακιστές και σκακίστριες  από 28 διαφορετικές χώρες μεταξύ των οποίων η Μογγολία, το Ιράκ και η Εσθονία.

Αφίσα 9ου Διεθνούς Σκακιστικού Τουρνουά Παλαιόχωρας

Ανάμεσα στους σκακιστές που ξεχωρίζουν είναι  ο κορυφαίος Gharamian Tigran, η Πρωταθλήτρια Αρμενίας Gevorgyan Maria,  η Πρωταθλήτρια Ηνωμένων Πολιτειών   Αμερικής στην κατηγορία της, Eswaran Ashritha (η οποία είναι και Πρωταθλήτρια Βόρειας και Νότιας Αμερικής κάτω των 20 ετών) καθώς και κορυφαίοι  Έλληνες Πρωταθλητές, όπως o Χρήστος Μπανίκας, ο Στέλιος Χαλκιάς, αλλά και πλήθος άλλων ταλαντούχων νεαρών σκακιστών!

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του 9ου Διεθνούς Σκακιστικού τουρνουά, η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε συνεργασία με  το Μουσικό Σύνολο «VAMOS ENSEMBLE»  διοργανώνουν Συναυλία, την Δευτέρα   25 Ιουλίου 2016 και ώρα 9:30, στο Πεζόδρομο του Πολιτιστικού Κέντρου Παλαιόχωρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση