HomeΣΠΟΡΤόσα θα πάρει ο Σάντος μέχρι το 2020 στην εθνική Πορτογαλίας

Τόσα θα πάρει ο Σάντος μέχρι το 2020 στην εθνική Πορτογαλίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διπλασιασμό των αποδοχών του θα φέρει στον Φερνάντο Σάντος το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την εθνική Πορτογαλίας μετά από την κατάκτηση του Euro.

Ο Φερνάντο Σάντος αποκάλυψε την Πέμπτη (21/7) πως όταν ακόμα πολλοί αμφισβητούσαν την εθνική Πορτογαλίας, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του είχε εκφράσει τη στήριξή του, προτείνοντάς του την ανανέωση του συμβολαίου του.

Έτσι κι έγινε και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας θα παραμείνει στον πάγκο των πρωταθλητών Ευρώπης μέχρι το 2020. Όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, η πρόταση στον Σάντος ήταν κάτι περισσότερο από δελεαστική, αφού οι απολαβές του 61χρονου θα διπλασιαστούν.

Συγκεκριμένα, ο Σάντος δεν θα παίρνει πια 1.300.000 ευρώ το χρόνο αλλά 2.5.000.000! Με άλλα λόγια, σε διάστημα τεσσάρων χρόνων θα λάβει συνολικά 10.000.000 ευρώ, χωρίς φυσικά σε αυτά να υπολογίζονται τα μπόνους στόχων.

Σε αυτό το ποσό όμως θα συμπεριλαμβάνονται και οι απολαβές των συνεργατών του Σάντος, δηλαδή του προπονητή τερματοφυλάκων Φερνάντο Ζουστίνιο, του γυμναστή Ζοάο Κάρλος Κόστα, του σκάουτ Ρικάρντο Σάντος και του βοηθού Ζορζ Ροζάριο. Η συμφωνία προβλέπει ότι ο ίδιος ο Σάντος θα αποφασίσει πόσα χρήματα θα καταβάλει στους συνεργάτες του.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση