HomeΣΠΟΡΟ Στέλιος Μακρίδης 9η φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ

Ο Στέλιος Μακρίδης 9η φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ της Football league συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση.

H κρητική ομάδα ανακοίνωσε την Πέμπτη (21/7) την απόκτηση του 25χρονου αριστερού χάφ-εξτρέμ Στέλιου Μακρίδη, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κέρκυρας στην Football league (16 συμμετοχές).

Με την απόκτηση του Μακρίδη, ο ΟΦΗ προσθέτει μια ακόμη λύση στην αριστερή πλευρά της επίθεσης του, ενώ πρόκειται και για ένα παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί και πίσω απο το φόρ.

Ο Στέλιος Μακρίδης είναι η 9η φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ, μετά τους Oστοιτς, Μιλοσάβλιεφ, Μασάδο, Βαλλιάνο, Δάφκο, Κομεσίδη, Μάνο, Ογκμποε.

Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός έκανε μάλιστα την Πέμπτη (21/7) την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

«Ονειρο μου να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα»

Ο Στέλιος Μακρίδης υπέγραψε την Πέμπτη (21/7) το συμβόλαιο του και όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr«ήταν πάντα όνειρο μου να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο ΟΦΗ.

Ηρθα για να βοθήσω τον ΟΦΗ να πετύχει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ, αλλά και μέσα απο αυτό να βοηθηθώ και εγώ, γιατί θέλω να έχω την ευκαιρία να βρεθώ και εγώ στην μεγάλη κατηγορία».

Ποιός είναι

Ο Στέλιος Μακρίδης γεννήθηκε στις 9/9/1991 στην Αθήνα. Εχει αγωνιστεί σε Ηλιούπολη, Εθνικό Αστέρα, Σούρμενα, Φωστήρα (Β’ Εθνική), Κέρκυρα (Σούπερ Λίγκ και Β’ Εθνική). Με την Κέρκυρα πανηγύρισε φέτος την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ και έκανε 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο Ελλάδος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση