HomeΚΡΗΤΗΔιπλό «χτύπημα» από τον δράστη με την… θηλιά – Δείτε τα νέα στοιχεία

Διπλό «χτύπημα» από τον δράστη με την… θηλιά – Δείτε τα νέα στοιχεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο φορές «χτύπησε» ο δράστης με την… θηλιά σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσαν στο φως πηγές της αστυνομίας.

Ο άγνωστος άνδρας – όπως ήδη έχει γράψει το cretapost – λίγο μετά τις 9 το πρωί μπήκε σε ένα σπίτι στο Καμαράκι στον Άγιο Μηνά Ηρακλείου με σκοπό να κλέψει χρήματα και τιμαλφή.

Στο σπίτι βρισκόταν μία 57χρονη μητέρα με την ανήλικη κόρη της.

Ο δράστης δεν δίστασε να περάσει μία θηλιά στο λαιμό της μητέρας απειλώντας ότι θα την σκοτώσει αν δεν του έδιναν τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι.

Το αποτέλεσμα ήταν – μάνα και κόρη – να του δώσουν 600 ευρώ και ο δράστης να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα νέα στοιχεία – Νωρίτερα εξαπάτησε ηλικιωμένη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost, ο δράστης είχε – νωρίτερα – «χτυπήσει» ένα ακόμα σπίτι στην περιοχή με θύμα αυτή την φορά μία ηλικιωμένη.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 8 το πρωί ο άγνωστος άνδρας μπήκε στο σπίτι μίας 87χρονης γυναίκας και με την μέθοδο της απασχόλησης κατάφερε και απέσπασε χρήματα και κοσμήματα.

Έρευνες προς πάσα κατεύθυνση – Στο… μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του άγνωστου δράστη που κατάφερε μέσα σε περισσότερο από μία ώρα να «χτυπήσει» δύο σπίτια και να κλέψει χρήματα και τιμαλφή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, οι άνδρες της αστυνομίας ακολουθούν ένα στοιχείο και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να υπάρξει σύλληψη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα χέρια των αρχών βρίσκονται τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας από τις εισόδους των επιχειρήσεων της περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση