HomeΚΡΗΤΗΣτα «χέρια» του δήμου Καντάνου – Σελίνου το… Ελαφονήσι

Στα «χέρια» του δήμου Καντάνου – Σελίνου το… Ελαφονήσι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα… χέρια του δήμου Καντάνου – Σελίνου βρίσκεται και με τη «βούλα» το Ελαφονήσι μετά την απόφαση δικαστηρίου.

Το Ειρηνοδικείο Χανίων αποφάσισε χθες – οπότε κι εκδικαζόταν η υπόθεση – να κάνει δεκτή την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο δήμος Καντάνου – Σελίνου σε βάρος του δήμου Κισάμου για το Ελαφονήσι.

Μάλιστα, αμέσως μετά την απόφαση του Δικαστηρίου, ο δήμος Καντάνου – Σελίνου τόνισε σε ανακοίνωση ότι:  «κατόπιν τούτου ο δήμος Κισάμου και η Μονομετοχική Εταιρεία Αξιοποίησης & Εκμετάλλευσης Ακινήτων & Κοινοχρήστων Χώρων του δήμου Κισάμου υποχρεώνονται να απομακρύνουν τα ομπρελοκαθίσματα από την έκταση που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Καντάνου-Σελίνου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους δύο δήμους για το Ελαφονήσι άρχισε στις αρχές του καλοκαιριού.

Μάλιστα τα πράγματα έφτασαν στο… απροχώρητο για τους δύο δήμους όταν ο δήμος Κισάμου τοποθέτησε ξαπλώστρες και ομπρέλες στην επίζηλη παραλία προκειμένου να την αξιοποιήσει.

Οι δύο δήμοι πήγαν στα δικαστήρια με τον δήμο Καντάνου – Σελίνου να καταθέτει αίτημα ασφαλιστικών μέτρων.

Οι δικαστές αποφάσισαν να δώσουν χρόνο στους δύο δημάρχους προκειμένου μόνοι τους να βρουν τη «χρυσή» τομή ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και στις αρχές του Ιουλίου η υπόθεση εκδικάστηκε στο Ειρηνοδικείο Χανίων.

Χθες, βγήκε τελικά η απόφαση που δικαιώνει τον δήμο Καντάνου – Σελίνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση