HomeΚΡΗΤΗΟ «ποντικός» είχε … αδυναμία στα δωμάτια των ξενοδοχείων

Ο «ποντικός» είχε … αδυναμία στα δωμάτια των ξενοδοχείων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τριγυρνούσε στις τουριστικές περιοχές της Κρήτης και όποτε έβρισκε την ευκαιρία, «τρύπωνε» σε δωμάτια ξενοδοχείων, αρπάζοντας ότι έβρισκε μπροστά του. Στη λεία του συγκαταλέγονταν κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και πλήθος άλλων αντικειμένων.

Ο λόγος για έναν 35χρονο αλλοδαπό, ο οποίος έπεσε στα χέρια των διωκτικών αρχών το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και συνελήφθη κατηγορούμενος για κλοπή. Μάλιστα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 35χρονος είχε διαπράξει συνολικά έξι κλοπές, όλες από δωμάτια ξενοδοχείων.

Το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου σταμάτησαν το ΙΧ το οποίο οδηγούσε ο 35χρονος για έλεγχο και βρήκαν να έχει στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και μία φωτογραφική μηχανή, την προέλευση των οποίων δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσει.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, τα δύο αντικείμενα είχαν κλαπεί χθες 19 Ιουλίου 2016 από δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή των Χανίων.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη περίπτωση κλοπών και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση