HomeΚΡΗΤΗ«ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ» ΜΕ ΤΗ ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑ SUPER MARKET ΙΝΚΑ

«ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ» ΜΕ ΤΗ ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑ SUPER MARKET ΙΝΚΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια νέα γλυκιά ενέργεια προσφοράς από τη ΓΙΩΤΗΣ θα φιλοξενήσουν από τις 22/07 έως τις 04/08/16 τα σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ με εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα της εταιρείας αλλά και επίδειξη ζαχαροπλαστικής από την γνωστή, αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου.

Πρόκειται για το πρόγραμμα «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» με τη ΓΙΩΤΗΣ που μας εμπνέει για το πώς μπορούμε να αξιοποιούμε προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ που έχουμε στην κουζίνα μας ώστε να προσφέρουμε στο καθημερινό τραπέζι τη χαρά ενός σπιτικού, νόστιμου γλυκού, με σίγουρη επιτυχία και σίγουρη οικονομία!  «Ξεναγός» σ’ αυτή τη δράση είναι η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου που, στις 23 Ιουλίου, από τις 10:30 έως τις 13:30, θα δείξει στους πελάτες του καταστήματος στον Κόμβο Αγ. Αποστόλων, Χανιά τον πιο νόστιμο και εύκολο τρόπο για να γίνουν ασυναγώνιστοι σεφ ζαχαροπλαστικής!

Παράλληλα, το πρόγραμμα «ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΘΟΥΜΕ» με τη ΓΙΩΤΗΣ συνδυάζει τη χαρά των σπιτικών δημιουργιών ζαχαροπλαστικής με τη στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν αυξημένες ανάγκες.

Γιατί με την αγορά επιλεγμένων προϊόντων ζαχαροπλαστικής ΓΙΩΤΗΣ συμβάλουμε στην προσφορά 50.000 μερίδων κρέμας Άνθος Αραβοσίτου από τη ΓΙΩΤΗΣ στα παιδιά άπορων οικογενειών που ωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.post-inka

Διαφήμιση
Διαφήμιση