HomeΣΠΟΡΝίκος Νιόπλιας: «Κυνηγάμε 3-4 μεταγραφές επιπέδου Σούπερ Λίγκ»

Νίκος Νιόπλιας: «Κυνηγάμε 3-4 μεταγραφές επιπέδου Σούπερ Λίγκ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ θα κινηθεί ακόμη για 3-4 μεταγραφές ενδεκαδάτων παικτών, ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας στην πρώτη συγκέντρωση του ΟΦΗ, ενόψει της συμμετοχής του στην Football league.

Στόχος του ΟΦΗ θα είναι να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα και όπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ «αναζητούμε ένα σέντερ-φορ για τον οποίο δεν θα βιαστούμε, γιατί θέλουμε να κάνουμε καλή επιλογή, αλλά και δυο χάφ, ο ένας να μπορεί να παίξει και σε άλλη θέση» τόνισε ο προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος για τα μεταγραφικά θέματα του ΟΦΗ, υποστήριξε ακόμη πώς «οι στόχοι μας είναι βασικοί παίκτες. Κυνηγάμε παίκτες επιπέδου Σούπερ Λίγκ, γιατί θα δώσουν ποιότητα και χαρακτηρα στην ομάδα μας. Δεν είναι εύκολο, γιατί ακόμη και αν λέγεσαι ΟΦΗ κάποιοι απο αυτούς τους παίκτες είναι διαστακτικοί να παίξουν στην Football league. Δεν αφήνουν εύκολα την Σουπερ Λίγκ, γιατί οι συνθήκες που αγωνιζόμαστε εμείς, είναι τέτοιες. Απο την πλευρά μας, κάνουμε ότι μπορούμε με συγκεκριμένες προτάσεις στο οικονομικό, καθώς θέλουμε να διατηρήσουμε το καλό πρόσωπο που είχε πέρσι η ομάδα, πληρώνοντας τους παίκτες».

Για την φετινή χρονιά και το περιμένει τον ΟΦΗ στην Football league ο Νίκος Νιόπλιας, ανέφερε ότι «μας περιμένει μια δύσκολη και επίπονη χρονιά. Εύχομαι να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε και φέτος. Θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου και τον παλμό που έχει για να πετύχουμε. Η κατηγορία δεν είναι εύκολη. Εχει δυνατές ομάδες και πρέπει να παίζουμε για να κερδίσουμε. Εχουμε ιστορικές ομάδες στην κατηγορία, αλλά το καλό είναι ότι τουλάχιστον θα έχουμε γήπεδα με χόρτο».

Τέλος, ο Νίκος Νιόπλιας, ευχαρίστησε τον Γιώργο Βλαστό και τον Λευτέρη Ππουπάκη, οι οποίοι ήταν στο τεχνικό τιμ της ομάδας πέρσι και δεν θα είναι φέτος. «Εύχομαι να νέα παιδιά που ήρθαν φέτος, να μας βοηθήσουν» κατέληξε ο Νίκος Νιόπλιας.

Συνεργάτες του στον ΟΦΗ θα είναι ο Θανάσης Κολιτσιδάκης (βοηθός), Νίκος Κουνδουράκης (γυμναστής), Κώστας Παγανιάς (προπονητής τερματοφυλάκων). Ενώ τη θέση του τιμ μάνατζερ θα έχει ο Σταύρος Λαμπράκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση