HomeΚΡΗΤΗΤους «τσάκωσαν» πάνω στο αλισβερίσι της κοκαΐνης

Τους «τσάκωσαν» πάνω στο αλισβερίσι της κοκαΐνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατηγορούνται δύο νεαροί Ηρακλειώτες, ηλικίας 19 και 20 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, τη στιγμή της συναλλαγής.

Οι δύο νεαροί άνδρες, η δράση των οποίων είχε γίνει γνωστή στις διωκτικές αρχές με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός για τη σύλληψή τους, είχαν στο ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο και επέβαιναν συνολικά 19 αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης, συνολικά βάρους 14,4 γραμμαρίων.

Οι δικυκλιστές της ΔΙΑΣ, εντόπισαν τους δύο συλληφθέντες και κατά τη διάρκεια ελέγχου που έγινε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκα και κατασχέθηκαν οι συσκευασίες του ναρκωτικού καθώς επίσης και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επίσης κατασχέθηκε το όχημα, ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Την υπόθεση διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ σε βάρος των δύο νεαρών ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, με την οποία εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση