HomeΚΟΣΜΟΣ71χρονη παντρεύτηκε 17χρονο – Το σεξ μαζί της είναι ονειρεμένο, λέει ο νεαρός

71χρονη παντρεύτηκε 17χρονο – Το σεξ μαζί της είναι ονειρεμένο, λέει ο νεαρός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O έρωτας χρόνια δεν κοιτά, λέει ο σοφός λαός, ωστόσο μερικές περιπτώσεις ζευγαριών δεν μπορούν παρά να προκαλούν την… έκπληξη, αφού η μεγάλη διαφορά ηλικίας συνεπάγεται και μεγάλο χάσμα σε νοοτροπίες, βιώματα και συναισθηματική ωριμότητα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι σίγουρα και αυτή μιας 71χρονης γυναίκας από τη Βρετανία, η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα έναν 17χρονο, τον οποίο γνώρισε μάλιστα στην κηδεία του γιου της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, όταν η Almeda Errell πήγε στην κηδεία του παιδιού της για να του πει το τελευταίο «αντίο», σίγουρα δεν περίμενε πως θα γνώριζε εκεί τον άντρα τον ονείρων της. Ωστόσο, αντικρίζοντας τον νεαρό Gary Hardwick, τον ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Μετά από μια θυελλώδη σχέση 3 εβδομάδων, το παράξενο ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Αργότερα την ίδια νύχτα, έκαναν σεξ για πρώτη φορά.

71XRONH1

«Ήταν υπέροχα, καλύτερο κι από τα πιο τρελά μου όνειρα. Είναι πραγματικά η γυναίκα των ονείρων μου και η σωματική πλευρά της σχέσης μας δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη» αποκάλυψε ο Gary στην εφημερίδα Mirror. Τα ίδια ακριβώς συναισθήματα μοιράζεται και η Almeda, η οποία δηλώνει ότι «δεν έχει ξανανιώσει τόσο κοντά με άλλον άνδρα».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε περίοδο που, τόσο η 71χρονη όσο και ο 17χρονος αντιμετώπιζαν αρκετές δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική τους ζωή, αφού η ηλικιωμένη γυναίκα είχε μόλις χάσει τον 45χρονο γιο της και ο νεαρός τσακωνόταν συνεχώς με την γυναίκα με την οποία ήταν μαζί. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η προηγούμενη σχέση του είχε και αυτή… τα χρονάκια της, αφού ήταν 77 χρονών, ωστόσο δεν τον καταλάβαινε με αποτέλεσμα να τσακώνονται συχνά.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση