HomeΚΡΗΤΗΈτοιμη η νέα πτέρυγα του Γηροκομείου Ρεθύμνου – Έγιναν τα εγκαίνια

Έτοιμη η νέα πτέρυγα του Γηροκομείου Ρεθύμνου – Έγιναν τα εγκαίνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η Περιφέρεια Κρήτης έχει «αγκαλιάσει» και στηρίζει τις κοινωνικές δομές στην Κρήτη», επισήμανε ο Περιφερειάρχης Κρήτης  Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στην εκδήλωση παραλαβής του έργου της νέας πτέρυγας του Γηροκομείου Ρεθύμνου.

Το έργο επέκτασης του Γηροκομείου προϋπολογισμού 345.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης. Η νέα πτέρυγα θα στεγάσει 30 νέες κλίνες σε σύνολο  60 κλινών ηλικιωμένων (σε παλιά και νέα πτέρυγα). Στην εκδήλωση παραλαβής που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο χώρο του Γηροκομείου ,τον Περιφερειάρχη και τους εκπροσώπους της Εκκλησίας-τοπικών φορέων καλωσόρισαν η υπεύθυνη του παραρτήματος Ζωή Μπριλάκη και ο πρόεδρος του κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης Σταύρος Καναβάκης οι οποίοι και ευχαρίστησαν δημόσια τον κ. Αρναουτάκη  για την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας και των τεχνικών υπηρεσιών της στην υλοποίηση του έργου αλλά και όλους όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τις κοινωνικές δομές. Ο Περιφερειάρχης  από την πλευρά του ευχαρίστησε για την συνεργασία τον κ. Καναβάκη και την κα Μπριλάκη, όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση του έργου όπως επίσης όλα τα στελέχη, εργαζόμενους και εθελοντές στην Πρόνοια, στις κοινωνικές δομες.

1

«Η Περιφέρεια Κρήτης έχει «αγκαλιάσει» και στηρίζει τις  κοινωνικές δομές πρόνοιας. Είναι χρέος μας να βοηθούμε όπως μπορούμε τους συνανθρώπους μας , να τους προσφέρουμε καλύτερες συνθήκες -υπηρεσίες, ένα χαμόγελο» δήλωσε ο Περιφερειάρχης ο οποίος παράλληλα είπε ,ότι η Περιφέρεια θα έρθει σε επικοινωνία με τον Υπουργό κ. Ξανθό και θα κινήσει τις διαδικασίες για τον εξοπλισμό της νέας πτέρυγας του Γηροκομείου. Παράλληλα με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη στη σημερινή τελετή παράδοσης του έργου ήταν παρόντες ο Μητροπολίτης Ρεθύμνου κ.κ. Ευγένιος, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης, ο Περιφερειακός  σύμβουλος Μανόλης Χνάρης, η Δ/ντρια Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης Καίτη Ιερωνυμάκη, στελέχη και εργαζόμενοι στην Πρόνοια, εθελοντές στις κοινωνικές δομές, ο ανάδοχος του έργου Γιώργος Παπουτσάκης κ.α.

Διαφήμιση
Διαφήμιση