HomeΣΠΟΡΚώστας Δάφκος: «Να ξαναπαίξω Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ»

Κώστας Δάφκος: «Να ξαναπαίξω Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πρόσωπο του 28χρονου πρώην γκολκήπερ της Καλλονής Κώστα Δάφκου, βρήκε ο ΟΦΗ την λύση που έψαχνε για τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο 28χρονος πορτιέρο σε μια πού καλή ηλικία και προερχόμενος από μια χρονιά με εμπειρίες στην Σούπερ Λίγκ με τη φανέλα της Καλλονής, απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.grπροσωπικός του στόχος είναι να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ, αυτή τη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Κώστα Δάφκου στο ofi1925.gr:

Για το αίσιο τέλος των συζητήσεων του με τον ΟΦΗ: “Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία. Δεν το σκέφτηκα καθ’ όλου. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας μου. Ξέρω που έρχομαι και θα δουλέψω πολύ για να δικαιώσω προπονητή και διοίκηση που με επέλεξαν».

Για το αν είχε άλλες προτάσεις: «Eίχα προτάσεις και ομάδες της Σούπερ Λίγκ, αλλά μόλις δέχθηκα την πρόταση του ΟΦΗ, δεν υπήρχε τίποτε άλλο για μένα».

Για το ότι θα αγωνιστεί στην Football league: “Δεν έχει γiα μένα σημασία η Football league. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα όπου και αν αγωνίζεται.  Για μένα o OΦΗ είναι πρόκληση για να επαναφέρουμε ομάδα εκεί που της αξίζει».

Για τον προσωπικό του στόχο: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά. Αυτός είναι ο στόχος μου, αλλά και της ομάδας. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρουμε».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση