HomeΚΡΗΤΗΤο Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας, έτσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί…

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας, έτσι όπως δεν το έχετε ξαναδεί…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι το επίκεντρο της έρευνας και της τεχνολογίας στην Κρήτη. Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας με την υψηλού επιπέδου έρευνα που υλοποιεί από αξιόλογους, σημαντικούς επιστήμονες, έχει κάνει την Κρήτη κοιτίδα της τεχνολογίας αιχμής. Οι εγκαταστάσεις του καταγράφηκαν με drone από ψηλά, με video που δημιούργησε η Hypervision Pro.

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο άρτια οργανωμένα, εξοπλισμένα και στελεχωμένα ερευνητικά κέντρα της Ελλάδας.  Η έδρα του κέντρου, καθώς και τα γραφεία της Κεντρικής Διεύθυνσης, βρίσκονται στα Βασιλικά Βουτών, 8 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Ηρακλείου.

Οι ερευνητικές και τεχνολογικές κατευθύνσεις του κέντρου επικεντρώνονται σε τομείς μεγάλου επιστημονικού, κοινωνικού και οικονομικού ενδιαφέροντος, όπως: Πληροφορική, Μοριακή βιολογία, Λέιζερ, Τηλεπικοινωνίες, Μικροηλεκτρονική, Ρομποτική, Βιοτεχνολογία, Υλικά, Χημική Μηχανική, Υπολογιστικά Μαθηματικά, Βιοχημική Μηχανική και Ιστορικές Έρευνες.

Σήμερα το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, έχει να επιδείξει υψηλές επιστημονικές επιδόσεις, καθώς και μια σπουδαία κοινωνική και οικονομική προσφορά, στοιχεία που το καθιστούν ένα από τα κορυφαία ερευνητικά κέντρα διεθνώς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση