HomeΚΡΗΤΗΑπίστευτο: Κομμάτια μπετού από γέφυρα έπεσαν στα… κεφάλια τουριστών – Δείτε φωτογραφίες

Απίστευτο: Κομμάτια μπετού από γέφυρα έπεσαν στα… κεφάλια τουριστών – Δείτε φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη όταν κομμάτια μπετού από γέφυρα της εθνικής οδού Ρέθυμνου – Ηρακλείου έπεσαν στα… κεφάλια τουριστών στο ύψος που βρίσκεται το ξενοδοχείο Rethymno Mare.

MPETO RETHYMNO1

Σύμφωνα με το rethemnosnews.gr, το περιστατικό κατέγραψε εργαζόμενη της περιοχής, ενώ τράβηξε και μια σειρά από φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τα όσα είδε. Η ίδια σχολιάζοντας το γεγονός ανέφερε ότι το συγκεκριμένο σημείο, έχει αυξημένη κίνηση όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς η γέφυρα χρησιμοποιείται τόσο από τους τουρίστες των ξενοδοχείων της περιοχής αλλά και εργαζόμενους, είτε στον τουρισμό είτε σε επιχειρήσεις που αναπτύσσονται, κατά μήκος του παράλληλου δρόμου. Μάλιστα έκανε λόγο για την καθημερινή διέλευση δεκάδων φορτηγών από το σημείο τα οποία μεταφέρουν προϊόντα ανεφοδιασμού.

MPETO RETHYMNO2

Στις φωτογραφίες που μας απέστελλε διαμαρτυρόμενη για την κατάσταση που έχει περιέλθει η κατασκευή διακρίνεται όχι μόνο οξείδωση του οπλισμού αλλά και η κακοτεχνία, της κατασκευής, λόγω του λεπτού στρώματος επικάλυψης που δεν προστάτευσε τον οπλισμό από την οξείδωση.

MPETO RETHYMNO3

Το περιστατικό με τους τουρίστες αλλά και η κατάσταση της γέφυρας εγείρει ερωτήματα τόσο για την κατάσταση και των υπολοίπων γεφυρών που υπάρχουν κατά μήκος της εθνικής οδού, όσο και για το ποιος φορέας τελικά φέρει την ευθύνη για τις εργασίες αποκατάστασης που θα σταματήσουν τη διάβρωση, καθώς σύμφωνα με τον ΟΑΚ είναι ευθύνη της Περιφέρειας και σύμφωνα με πηγή από την Περιφέρεια είναι ευθύνη του τοπικού δήμου, λόγω του δημοτικού δρόμου που διέρχεται κάτω από τη γέφυρα.

MPETO RETHYMNO4

Πάντως σύμφωνα με ειδικούς, προς το παρόν δεν τίθεται θέμα στατικότητας στο σημείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση