HomeΚΡΗΤΗΠαλαίμαχοι ποδοσφαιριστές εναντίον… ΝΔ σε φιλικό – Δείτε τι έγινε

Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές εναντίον… ΝΔ σε φιλικό – Δείτε τι έγινε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Λάρισα βρέθηκε εχθές το απόγευμα ο Γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, ο οποίος μαζί με στελέχη της ΝΔ από τη Θεσσαλία συμμετείχε σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, με τους παλαίμαχους του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Νομού Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ.

IMG_1731

Το σκορ μπορεί να ήταν αρνητικό για τη ΝΔ καθώς οι παλαίμαχοι επικράτησαν με σκορ 3-1, αλλά το γκολ της τιμής σκόραρε για την ομάδα του ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λ. Αυγενάκης.

IMG_1732

Στον αγώνα παραβρέθηκαν και συμμετείχαν οι Βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Χρήστος Μπουκώρος, Βασίλης Γιογιακας, Σταύρος Καλαφάτης, Γιώργος Γεωργαντάς, οι Προέδροι των ΝΟΔΕ Θεσσαλίας, τα μέλη της ΠΕ, τα στελέχη των ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ Θεσσαλίας.

IMG_2729

Του ποδοσφαιρικού αγώνα προηγήθηκε επίσκεψη στο Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, στο πλαίσιο της δράσης “Κανένας στο περιθώριο” που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, και έχει ως στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών και συνεργασίας για την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με όλα τα επίπεδα διοίκησης και λήψης πολίτικων αποφάσεων.

IMG_1740

Ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ εξήγησε ότι η πρωτοβουλία αυτή γίνεται πανελλαδικά και έχει ως στόχο να γνωρίσουν από κοντά ανθρώπους που στηρίζουν και βοηθούν κοινωνικές δομές και να αναδείξουν τα ζητήματα αυτά και στο Εθνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και να συμπεριλάβουν μέρος των προτάσεων που θα συγκεντρωθούν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

IMG_2724 IMG_1734 IMG_1733 IMG_1728 IMG_1726

Διαφήμιση
Διαφήμιση