HomeΚΡΗΤΗΣτο «στόχαστρο» διαρρηκτών σπίτι αντιδημάρχου της Κρήτης

Στο «στόχαστρο» διαρρηκτών σπίτι αντιδημάρχου της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο «στόχαστρο» διαρρηκτών μπήκε το σπίτι μίας αντιδημάρχου της Κρήτης χθες το απόγευμα με τις αρχές να έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη ενός ατόμου ενώ αναζητούν ένα ακόμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες ένα ζευγάρι διέρρηξε το σπίτι μίας αντιδημάρχου του δήμου Αγίου Νικολάου με σκοπό να κλέψει ότι πολύτιμο έβρισκε.

Ωστόσο, την ώρα που «χτένιζαν» τα δωμάτια του σπιτιού επέστρεψε ο σύζυγος της αντιδημάρχου και οι το ζευγάρι έγινε… καπνός παίρνοντας μαζί του τα κοσμήματα που υπήρχαν στην κρεβατοκάμαρα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, πήρε καταθέσεις ενώ οι άνδρες της σήμανσης έκαναν την επιτόπια έρευνά τους.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν την 28χρονη γυναίκα, την οποία και συνέλαβαν, ενώ αναζητούν τον σύντροφό της.

Το αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Αγίου Νικολάου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, 28χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι,  η 28χρονη μαζί με άγνωστο άτομο εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 67χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα, η πράξη τους όμως έγινε αντιληπτή και συνελήφθη η 28χρονη  από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγίου Νικολάου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση