HomeΚΡΗΤΗΠολάκης: Λείπει μια γάζα από τα νοσοκομεία και τα «βοθροκάναλα» το κάνουν θέμα!

Πολάκης: Λείπει μια γάζα από τα νοσοκομεία και τα «βοθροκάναλα» το κάνουν θέμα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας (11/07) στην επεισοδιακή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Νέας Σμύρνης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε: «Αν λείπει μια γάζα από κάποιο νοσοκομείο, μεγαλοποιούν το γεγονός και αποσιωπούν το ότι το σύστημα Υγείας έχει στελεχωθεί με 1.200 επικουρικούς, 380 από παλαιότερες προκηρύξεις, έχουν εγκριθεί πιστώσεις για άλλους 280 από παλαιότερες προκηρύξεις, τον τελευταίο μήνα έχουν προκηρυχθεί 760 θέσεις μόνιμων γιατρών, αρχίζουν και έρχονται οι 985 του Νοεμβρίου, ενώ αρχίζουν και υπογράφονται τα απαραίτητα για την στελέχωση 100 κρεβατιών μονάδων εντατικής θεραπείας».

Για τις τηλεοπτικές άδειες είπε χαρακτηριστικά: «Ο διαγωνισμός είναι πλειοδοτικός. Όποιος πληρώσει περισσότερα θα πάρει την άδεια και με τις υπόλοιπες προϋποθέσεις: εργασιακά, κλπ. Θέλει κάποιος να κάνει κριτική στην κυβέρνηση; Εμείς λέμε “βεβαίως”, αλλά θα πληρώσει».

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας επίσης στην συγκέντρωση είπε για όσους διαμαρτύρονται: «Όσοι διαμαρτύρονται με αυτόν τον τρόπο παίζουν το παιχνίδι της διαπλοκής, της δεξιάς και των ΜΜΕ».

https://www.youtube.com/watch?v=RFmpplyZWv8

Newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση