HomeΚΡΗΤΗΈφαγαν κόλυβα και πήγαν στο… νοσοκομείο – Δηλητηριάστηκαν 10 άτομα

Έφαγαν κόλυβα και πήγαν στο… νοσοκομείο – Δηλητηριάστηκαν 10 άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες στο Λασίθι όταν άνθρωποι που βρισκόταν σε μνημόσυνο έφαγαν κόλυβα και… δηλητηριάστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για 10 άτομα τα οποία είχαν παρευρεθεί το μεσημέρι της Κυριακής σε μνημόσυνο που τελέστηκε στο χωριό Μεσελέρων της Ιεράπετρας.

Λίγη ώρα μετά που κατανάλωσαν τα κόλυβα τα 10 άτομα εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης (εφίδρωση, πυρετός, πόνος στο στομάχι κτλ).

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στο μνημόσυνο να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ ασθενοφόρα των οποίων έσπευσαν και παρέλαβαν 10 άτομα, από τα οποία τα 7 διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και τα τρία στο νοσηλευτικό ίδρυμα του Αγίου Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Γιώργος Αρακαδάκης ανέφερε «Χθες το μεσημέρι ήρθαν στο νοσοκομείο 7 άτομα με συμπτώματα δηλητηρίασης μετά από κατανάλωση κολύβων. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού του νοσοκομείου αντέδρασε άμεσα και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα 7 άτομα και τους περιέθαλψαν. Το ευτύχημα είναι ότι δεν κινδυνεύει η υγεία τους ενώ αναμένεται να πάρουν και γρήγορα εξιτήριο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρία ακόμα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκοκείο του Αγίου Νικολάου ωστόσο βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση