HomeΚΡΗΤΗΜια νέα Ροταριανή χρονιά ξεκίνησε!

Μια νέα Ροταριανή χρονιά ξεκίνησε!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τη συμμετοχή μελών και πολλών φίλων του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, εκπροσώπων φορέων και αρχών, πραγματοποίησε ο καθιερωμένος θερινός χορός του Ρ.Ο.Η. στο Κτήμα Πασπάτη στη Χερσόνησο, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας Ροταριανής χρονιάς.

ROH 1

Ο Πρόεδρος Νικόλας Σπετσίδης υποδέχτηκε και ευχαρίστησε για τη συμμετοχή όλους τους καλεσμένους, τονίζοντας τον ρόλο της ανθρωπιστικής προσφοράς του Ρόταρυ και το πόσο ενισχύεται από τα έσοδα ανάλογων εκδηλώσεων.

ROH 2

Καλωσόρισε ιδιαίτερα και αντάλλαξε το σήμα του Ρ.Ο.Η με τον Πρόεδρο του Ρ.Ο. Lod του Τελ Αβίβ Roeuven Gornot και την προΠρόεδρο του Ρ.Ο. Μαραθώνα – Νέας Μάκρης Χαρά Ιωαννίδου, που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ ανακοίνωσε και την αποχώρηση από τον Όμιλο δυο Ροταριανών που τίμησαν επί δεκαετίες τον ρόλο του Ροταριανού: Του Βασίλη Παπαδόπουλου και τον Χριστόφορου Σταφυλάκη. Τα δυο αυτά μέλη ανακηρύχτηκαν σε επίτιμα, με τον προΠρόεδρο Μιχάλη Ζωγραφάκη – Σφακιανάκη να απονέμει το σχετικό πιστοποιητικό στον Βασίλη Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο Νικόλα Σπετσίδη να κάνει την σχετική απονομή στον Χριστόφορο Σταφυλάκη, μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

ROH 2

Η βραδιά συνεχίστηκε με ανταλλαγή ευχών για μια καλή και εποικοδομητική Ροταριανή χρονιά, πολύ χορό, αλλά και την υπόσχεση απ’ όλους να συνεχίσει ο Ροταριανός Όμιλος Ηρακλείου τις δράσεις προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

ROH 3

Χορηγοί της βραδιάς και δωροθέτες ήταν οι εταιρείες Aenaos Energy System, ελαστικά Μπουγαδάκης, Κόσμημα Πλουμή – Παραγιουδάκης, Villa Mala, Fodele Beach & Water Part Holiday Resort, Dyslexia Centers, Minoan Lines, Agnotis Pure Filosophy, How Old Are You, Ουζερί του Τερζάκη, Vai Travel, Είδη Κουζίνας Δασκαλάκης και υποδήματα Σφίγγας

ROH 4 ROH 5 ROH 6 ROH 7 ROH 8 ROH 9

Διαφήμιση
Διαφήμιση