HomeΣΠΟΡΒλάνταν Μιλοσάβλιεφ : «Μεγάλη ομάδα, με εκπληκτικούς φιλάθλους ο ΟΦΗ!»

Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ : «Μεγάλη ομάδα, με εκπληκτικούς φιλάθλους ο ΟΦΗ!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το μήνυμα του στους φιλάθλους του ΟΦΗ, έστειλε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ.

Ο 29χρονος Σέρβος επιθετικός με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr τόνισε ότι ανυπομονεί να παίξει στο Γεντί Κουλέ και μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Ο Μιλοσάβλιεφ έχει επισκεφθεί το Γεντί Κουλέ ως αντίπαλος, όταν αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό και ξέρει.

Οπως δήλωσε στο ofi1925.gr μετά τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ «ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, με εκπληκτικούς φιλάθλους. Ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο και μπροστά σε αυτό το κοινό. Επαιξα με τον Λεβαδειακό σε αυτό το γήπεδο και έχω να λέω για την εκπληκτική ατμόσφαιρα. Χαίρομαι που θα έρθω ξανά ώς παίκτης της ομάδας και όχι ως αντίπαλος».

Ο Μιλοσάβλιεφ, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ. Οπως ανέφερε «τα συναισθήματα μου είναι υπέροχα. Ηθελα να έρθω απο τον Ιανουάριο στον ΟΦΗ, αλλά υπήρχε το πρόβλημα με την πρώην ομάδα μου. Χαίρομαι που θα γίνει έστω τώρα».

Ο Μιλοσάβλιεφ τονίζει για αυτό που ξέρει να κάνει στο γήπεδο, ότι «μου αρέσει να τα δίνω όλα στο παιχνίδι και αυτό θα κάνω και με τον ΟΦΗ. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100%. Παλεύω, μάχομαι, σκοράρω, δίνω ασίστ. Αυτή είναι η δουλειά μου».

Ο Μιλοσάβλιεφ έδωσε και την υπόσχεση του στον κόσμο του ΟΦΗ. Οπως είπε «να ξέρουν ότι θα τα δώσω όλα για τον ΟΦΗ. Είναι για μένα μια μεγάλη πρόκληση να επιστρέψω στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να δείξω την αξία μου».

Τέλος, ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στον Ηλία Κώτσιο. «Χαίρομαι που θα βρώ ξανά τον Ηλία συμπαίκτη μου. Παίξαμε μαζί στον Λεβαδειακό και ήθελα να ξαναπαίξουμε μαζί. Είναι σπουδαίος παίκτης και εξαιρετικός χαρακτήρας. Μίλησα μαζί του και έμαθα ότι στον ΟΦΗ, το περιβάλλον της ομάδας είναι εξαιρετικό».

Ο Μιλοσάβλιεφ αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ και να ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας στις 18 Ιουλίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση