HomeΚΡΗΤΗΠαράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου στην δημόσια διαβούλευση για το ΣΟΑΠ – ΒΑΑ

Παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου στην δημόσια διαβούλευση για το ΣΟΑΠ – ΒΑΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου δόθηκε από τον Δήμο Ηρακλείου στη δημόσια διαβούλευση για το ΣΟΑΠ  – ΒΑΑ προκειμένου να ικανοποιηθεί το έγγραφο αίτημα αρκετών φορέων και κοινωνικών εταίρων.  Έτσι, αντί για σήμερα, Παρασκευή 8 Ιουλίου όπου επρόκειτο να ολοκληρωθεί η διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι έχουν περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 14.00 για να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, αναφερόμενος στην παράταση της δημόσιας διαβούλευσης, τόνισε: «Θεωρούμε ότι όλο αυτό το διάστημα, αναπτύχθηκε πραγματικά ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος με σχεδόν όλους τους κοινωνικούς εταίρους. Αυτή η μικρή παράταση αφενός θα δώσει το περιθώριο τόσο σε αυτούς που το αιτήθηκαν να υποβάλλουν εγγράφως τις απόψεις τους,  όσο και σε εμάς να εξατομικεύσουμε περαιτέρω κάποιες συνεργασίες, που αναδείχθηκε από την όλη διαδικασία ότι είναι αναγκαίο».

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν υποβληθεί προτάσεις από αρκετούς δημοσίους και ιδιωτικούς φορείς της πόλης (ενδεικτικά: Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ιδρύματα Καλοκαιρινού, Ένωση Αγροτουρισμού, Κέντρο Ψυχικής Υγείας, ΚΕΘΕΑ, ΙΤΕ, ιδιώτες κλπ.).

Διαφήμιση
Διαφήμιση