HomeΚΟΣΜΟΣΧάος στο Ντάλας: 4 νεκροί αστυνομικοί σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας

Χάος στο Ντάλας: 4 νεκροί αστυνομικοί σε διαδήλωση κατά της αστυνομικής βίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μακελειό μετατράπηκε μία διαμαρτυρία στο πάρκο Belo Garden του Ντάλας, για τις επιθέσεις της αστυνομίας κατά Αφροαμερικάνων που έχουν σημειωθεί στη Μινεσότα και τη Λουιζιάνα, όταν ελεύθεροι σκοπευτές άνοιξαν πυρ και σκότωσαν αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον τοπικό αρχηγό της αστυνομίας, αστυνομικοί που πυροβολήθηκαν στη διάρκεια διαδηλώσεων. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντέιβιντ Μπραουν δήλωσε ότι δύο ελεύθεροι σκοπευτές πυροβόλησαν 11 αστυνομικούς, οι τρεις από τους οποίους είναι νεκροί. Δύο αστυνομικοί είναι στο χειρουργείο κι ένας ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν έχουν συλληφθεί ύποπτοι, ενώ “διεξάγονται εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό τους,” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπραουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο έχουν ξεκινήσει έρευνες για την πιθανότητα οι δράστες να έχουν τοποθετήσει κάποια βόμβα στο κέντρο της πόλης.

Πριν από λίγο η αστυνομία του Ντάλας έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία ενός υπόπτου απευθύνοντας στον κόσμο έκκληση να τον εντοπίσει, ενώ ενημέρωσε ότι και ένας ακόμα αστυνομικός άφησε την τελευταία του πνοή ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 4.

Την ίδια στιγμή βίντεο που έχουν ανεβάσει στο Twitter χρήστες από τη στιγμή της επίθεσης, αποδεικνύουν πόσο καλά οπλισμένοι ήταν οι δράστες.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση