HomeΚΟΣΜΟΣSelfie θανάτου στους καταρράκτες του Περού

Selfie θανάτου στους καταρράκτες του Περού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμη θύμα στον μακρύ κατάλογο των «κυνηγών selfie» προστέθηκε τα τελευταία 24ωρα, καθώς ένα άτομο από τη Νότια Κορέα βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να τραβήξει μία εντυπωσιακή φωτογραφία και να την αναρτήσει στα social media.

Οι αρχές του Περού ανακοίνωσαν ότι ένας τουρίστας από τη χώρα της κορεατικής χερσονήσου έπεσε στο κενό στους καταρράκτες του Αμαζονίου. Το θύμα ήταν ο 28χρονος Κιμ Γιονγκιεόμπ, γλίστρησε και έπεσε σε γκρεμό 400 μέτρων, χάνοντας άδοξα τη ζωή του.

«Το σώμα του τουρίστα βρέθηκε σε βάθος 7 μέτρων στο βυθό της λίμνης, αφού είχε υποστεί πολλαπλές κακώσεις από τη σύγκρουσή του με τους βράχους. Ήθελε να τραβήξει μία καλή φωτογραφία στους καταρράκτες», τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας για τον εντοπισμό του άτυχου Νοτιοκορεάτη.

Το σώμα του μεταφέρθηκε αρχικώς στη Λίμα, συνοδεία του θείου του και ακολούθως στη Σεούλ. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ένας 51χρονος Γερμανός τουρίστας είχε χάσει τη ζωή του πέφτοντας σε γκρεμό 12 μέτρων, προσπαθώντας να βγάλει μία selfie στον αρχαιολογικό χώρο του Μάτσου Πίτσου.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση