HomeΣΠΟΡΟ Πορτογάλος επιτελικός μέσος Ούγκο Μασάδο συμφώνησε με τον ΟΦΗ!

Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος Ούγκο Μασάδο συμφώνησε με τον ΟΦΗ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς ήρθε  σε προφορική συμφωνία και με τον 34χρονο Πορτογάλο μέσο Ούγκο Μασάδο.

«Ο ΟΦΗ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον 34χρονο Πορτογάλο μέσο Ούγκο Μασάδο. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος μέσος, είναι επιλογή του Νίκου Νιόπλια για τον ΟΦΗ της Football league και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Ηράκλειο, για να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Μασάδο είναι επιτελικός μέσος, με εμπειρία στο παιχνιδι του  και ειδικεύεται στις στημμένες φάσεις.

O Ουγκο Μασάδο γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1982 στην Πορτογαλία. Είνια ένας έμπειρος μέσος με μεγάλη θητεία στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα (κυρίως στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας), την Κύπρο, το Αζερμπαιτζάν, την Περσία, ενώ στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα και ΑΟΧανιά και γνωρίζει πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football league.

«O Oύγκο Μασάδο είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΟΦΗ, μετά τους Κομεσίδη, Μάνο, Ογκμποε, οι οποίοι έχουν ήδη αποκτηθεί. Και έπεται συνέχεια…» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση