HomeΚΡΗΤΗΣυντονιστική Επιτροπή στη Βιάννο συγκρότησε το ΚΙΔΗΣΟ

Συντονιστική Επιτροπή στη Βιάννο συγκρότησε το ΚΙΔΗΣΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζει απρόσκοπτα το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών τις οργανωτικές του ολομέλειες στο νομό Ηρακλείου. Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Βιάννο όπου και συγκροτήθηκε, ύστερα από διαβούλευση, η Συντονιστική Γραμματεία του Κινήματος για το Δήμο Βιάννου, την οποία απαρτίζουν οι: Θεοδοσάκης Γιώργος, Μηλιαράς Χαρίδημος, Χατζογιάννης Γιάννης και Ψαρολογάκης Μαρίνος.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Βασικό μέλημα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών είναι η δημιουργία οργανώσεων με πολιτική άποψη, με πολιτικό λόγο, πρόταση και επιχειρήματα, όχι στα πλαίσια κομματικής γραφειοκρατίας, αλλά για να μπορεί να υπάρξει μια ουσιαστική και αποτελεσματική πολιτική δράση στην κοινωνία για την ίδια την κοινωνία.

Και, όπως τονίζει και ο Γιώργος Παπανδρέου σε κάθε ευκαιρία: “Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο, από το πραγματικό διακύβευμα που αφορά τους Έλληνες και τη χώρα.
Αν δεν ορίσουμε ποιο είναι το πρόβλημα που βιώνουμε και ταλανίζει τους Έλληνες, είμαστε καταδικασμένοι να το βιώνουμε στο διηνεκές, μιας και το ίδιο πελατειακό μοντέλο γεννά, αντί να λύνει προβλήματα.
Όμως μια προϋπόθεση υπάρχει. 
Να μιλάμε με αλήθεια, για την αλήθεια.
Να κάνουμε πολιτική και όχι να πολιτικολογούμε με παραπολιτική”.

Βασικό συμπέρασμα της συζήτησης που έγινε στη Βιάννο ήταν ότι, τώρα που οι μύθοι των Τσίπρα και Σαμαρά κατέρρευσαν, τώρα πια ο κόσμος διψάει για πολιτικούς των οποίων τα λόγια συμβαδίζουν με τα έργα, και τα έργα τους συμβαδίζουν με τα λόγια. Και είναι ώρα να ξαναβγει μπροστά ο Γιώργος Παπανδρέου, ο μοναδικός πολιτικός που προώθησε και υλοποίησε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις για να βγει η χώρα από το τέλμα και να μπορεί να σταθεί στις δικές της δυνατότητες.

Και συμφώνησαν ότι αυτό είναι το διακύβευμα, η εκ βάθρων Αλλαγή της χώρας, που πρέπει να κατανοήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα επέλεξαν να υπηρετήσουν το πελατειακό κράτος και δεν επέτρεψαν να επικρατήσει μεταρρυθμιστικό πνεύμα στην Ελλάδα.

Οι οργανωτικές πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, με τη συγκρότηση οργανωτικού πυρήνα του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο Ζαρό του Δήμου Φαιστού. Η συνάντηση έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή 10 Ιουλίου στις 7:30μμ στο πρώηνΔημαρχείο Ζαρού (αίθουσα ΚΕΠ)».

Διαφήμιση
Διαφήμιση