HomeΚΡΗΤΗΗ Ιδιωτικοί υπάλληλοι για τους εργαζομένους του ΠΑΓΝΗ

Η Ιδιωτικοί υπάλληλοι για τους εργαζομένους του ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό των εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ βρίσκεται η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νομού Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το σωματείο μας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του σωματείου εργαζομένων ΠΑΓΝΗ παραβρέθηκε χθες Τρίτη 5 Ιουλίου στη σύσκεψη για τους εργαζόμενους στην καθαριότητα του νοσοκομείου. Οι εργαζόμενες είναι δικαιολογημένα ανήσυχες έπειτα και τις τελευταίες εξελίξεις, αφού δεν διασφαλίζονται ούτε οι θέσεις εργασίας, ούτε η κάλυψη των αυξημένων αναγκών του νοσοκομείου.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίζει παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων στην καθαριότητα του νοσοκομείου, τα οποία υλοποιεί στο ακέραιο η διοίκηση της ΥΠΕ. Φαίνεται ότι το κράτος έχει αναλάβει να παίξει τον ρόλο του «εργολάβου»,  αφού στις συμβάσεις που ζητάει να υπογράψουν όσοι προσληφθούν, δεν προβλέπεται καμία άδεια, ούτε καν λόγω εγκυμοσύνης!!!! Η πολιτική της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών των νοσοκομείων, που και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις εφάρμοσαν, οδηγούν μόνο στην αύξηση των κερδών των επιχειρηματιών, σε ακριβοπληρωμένη και μη προσβάσιμη Υγεία για το λαό και σε παραβίαση ακόμα και των στοιχειωδών εργατικών δικαιωμάτων με μισθούς πείνας, συνεχίζοντας την άθλια εκμετάλλευση των εργολαβικών εργαζομένων.

Το σωματείο μας στηρίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων του ΠΑΓΝΗ με παράσταση διαμαρτυρίας στον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ και τη ΔΥΠΕ διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση