HomeΚΡΗΤΗΜάστιγα του καλοκαιριού: Δύο οι θάνατοι από πνιγμό στη δυτική Κρήτη, μέσα σε λίγες ώρες

Μάστιγα του καλοκαιριού: Δύο οι θάνατοι από πνιγμό στη δυτική Κρήτη, μέσα σε λίγες ώρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο τους μπάνιο στη θάλασσα έκαναν σήμερα δύο συνάνθρωποί μας, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή σε παραλίες της Δυτικής Κρήτης και μάλιστα με λίγες ώρες διαφορά.

Όπως είχε γράψει και νωρίτερα το Cretapost, η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε να επιπλέει το μεσημέρι σε παραλία της Κισσάμου από τον ναυαγοσώστη που έσπευσε να τον ανασύρει. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια πρόκειται για έναν 54χρονο από την Αθήνα, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα βρισκόταν στην Κρήτη για εποχιακή απασχόληση προκειμένου να αυξήσει το εισόδημά του. Δυστυχώς όμως, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε να επιπλέει νεκρός στη θάλασσα. Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στους Αγίους Αποστόλους

Λίγες ώρες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 8 το πρωί, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του ένας 58χρονος άνδρας. Στην παραλία βρέθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο άτυχος 58χρονος ήταν ήδη νεκρός.

Τις συνθήκες του θανάτου του διερευνά η Λιμενική Αρχή ενώ και σε αυτήν την περίπτωση διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση