HomeΚΡΗΤΗΤον πυροβόλησε για… δανεικά – Προφυλακίστηκε 7 μήνες μετά

Τον πυροβόλησε για… δανεικά – Προφυλακίστηκε 7 μήνες μετά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακίστηκε ο 44χρονος δράστης του αιματηρού περιστατικού που συνέβη το Νοέμβριο του 2015 στον Πλατανιά όταν πυροβόλησε για… δανεικά τον 49χρονο συγγενή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι άνδρες του ΟΠΚΕ χθες το μεσημέρι συνέλαβαν τον 44χρονο σε σπίτι που διατηρεί στο δήμο Πλατανιά που σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Χανίων καθώς τον Φεβρουάριο του 2015 είχε συλληφθεί για το συγκεκριένο αιματηρό περιστατικό ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Παρ’ όλα αυτά ο 44χρονος παρενέβη τους όρους καθώς ούτε εμφανιζόταν στο αστυνομικό τμήμα, ούτε κατέβαλε το χρηματικό ποσό που όφειλε με αποτέλεσμα να συλληφθεί εκ νέου και τελικά να προφυλακιστεί.

Το αιματηρό περιστατικό

Ήταν 17 Νοεμβρίου του 2015 όταν οι δύο άνδρες, συγχωριανοί, συναντήθηκαν για να λύσουν οικονομικές διαφορές που είχαν.

Ο 44χρονος δράστης του αιματηρού επεισοδίου είχε δανειστεί από το 50χρονο χρηματικό ποσό, το οποίο αργούσε να επιστρέψει, με αποτέλεσμα το θύμα της επίθεσης να τον αναζητήσει το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου προκειμένου να ζητήσει να του επιστραφούν τα χρήματα.

Στη διάρκεια της συνάντησης όμως υπήρξε ένταση και ο καυγάς άναψε, με αποτέλεσμα ο 44χρονος να βγάλει μια κυνηγετική καραμπίνα που είχε στην κατοχή του και να πυροβολήσει εναντίον του 50χρονου. Στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων. Μάλιστα χρειάστηκε πολυήμερη νοσηλεία καθώς έφερε σοβαρά τραύματα ωστόσο αυτή την στιγμή χαίρει άκρας υγείας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση