HomeΚΡΗΤΗΣτον εισαγγελέα ο 58χρονος που άρπαξε την σύνταξη από την… τσέπη ηλικιωμένου

Στον εισαγγελέα ο 58χρονος που άρπαξε την σύνταξη από την… τσέπη ηλικιωμένου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο 58χρονος άνδρας που άρπαξε την σύνταξη από την τσέπη του 85χρονου στην πλατεία Κορνάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος είναι από την Ρουμανία και όπως ήδη έχει γράψει το cretapost η αρπαγή της σύνταξης του 85χρονου έγινε γρήγορα αντιληπτή με αποτέλεσμα ο … μακρυχέρης να ακινητοποιηθεί από περαστικούς μέχρι να φτάσουν οι δικυκλιστές της ΔΙΑΣ για τα περαιτέρω.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηλικιωμένος άνδρας, πήγε στο ΑΤΜ τράπεζας που βρίσκεται στην Πλατεία Κορνάρου «σηκώνοντας» μέρος της σύνταξής του. Την ανάληψη όμως φαίνεται πως αντιλήφθηκε ο αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος έθεσε υπό παρακολούθηση το υποψήφιο θύμα του, χωρίς όμως να υπολογίσει τα γρήγορα αντανακλαστικά του και κυρίως την αντίδραση των περαστικών.

Ακολουθώντας κατά βήμα τον ηλικιωμένο άνδρα, έφθασε μαζί του στη στάση του αστικού λεωφορείου και σε κάποια στιγμή που πίστευε ότι δεν τον είχε αντιληφθεί κανείς, κατάφερε να τραβήξει από την τσέπη του συνταξιούχου το χρηματικό ποσό που ήταν περίπου της τάξεως των 400 ευρώ.

Ωστόσο, ο ηλικιωμένος άνδρας αντιλήφθηκε την κλοπή αλλά και το πρόσωπο που του είχε αρπάξει τα χρήματα από την τσέπη και άρχισε να φωνάζει. Η αντίδραση του κόσμου που περίμενε στη στάση ήταν άμεση. Μολονότι ο αλλοδαπός προσπάθησε να ξεφύγει, οι ίδιοι οι πολίτες ήταν που τον ακινητοποίησαν, του πήραν τα χρήματα και τα επέστρεψαν στον συνταξιούχο, ενώ κάλεσαν και την αστυνομία.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη για κλοπή από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση