HomeΚΡΗΤΗΠήγε να κλέψει ΙΧ και βρέθηκε με … δικογραφία σε βάρος του και χειροπέδες

Πήγε να κλέψει ΙΧ και βρέθηκε με … δικογραφία σε βάρος του και χειροπέδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη ενός 48χρονου από το Μαρόκο προχώρησαν χθες το βράδυ στα Χανιά αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Χανίων. Δε βάρος του 48χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, καθώς επίσης για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, όταν ο 48χρονος όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, προσπάθησε να παραβιάσει ΙΧ αυτοκίνητο που ανήκε σε 46χρονο Γερμανό τουρίστα με στόχο να αρπάξει τις βαλίτσες που βρίσκονταν στο εσωτερικό του.

Ωστόσο, η προσπάθεια του έγινε αντιληπτή και προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη, ο 48χρονος από το Μαρόκο επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που είχε μαζί του και … έγινε καπνός.

Λίγες ώρες αργότερα, και αφού οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν εντοπίστηκε να κινείται με το όχημά του στα Χανιά και συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και  κατασχέθηκαν διαρρηκτικό εργαλείο, κοσμήματα και ρολόγια, χαρτονομίσματα και διάφορα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς θα  οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση