HomeCity GuideΞανά στην Κρήτη οι ΧΑΝΑ ΖΟΟ που ξετρελαίνουν τα παιδιά

Ξανά στην Κρήτη οι ΧΑΝΑ ΖΟΟ που ξετρελαίνουν τα παιδιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτό το καλοκαίρι οι αγαπημένοι των παιδιών XANA ZOO του Μάνου Βαφειάδη επισκέπτονται την Κρήτη στο πλαίσιο έξι μοναδικών παραστάσεων!

Τα παιδιά και οι γονείς όλης της Κρήτης θα δουν μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση και θα έχουν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν και να γίνουν οι ίδιοι πρωταγωνιστές συμμετέχοντας στις χορογραφίες!

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν:

  • Άγιος Νικόλαος : Παρασκευή 15 Ιουλίου, PLAZA EOT, 21:00, ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ.
  • Ηράκλειο: Σάββατο 16 Ιουλίου, ΚΙΝΗΜ. ΑΣΤΟΡΙΑ , (ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ – 11:00 & 19:00), ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
  • Χανιά : Κυριακή 17 Ιουλίου, ΕΑΚ ΧΑΝΙΩΝ, 21:00, GOODY΄S BURGER HOUSE
  • Ιεράπετρα: Δευτέρα 18 Ιουλίου, 3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, 21:00, ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ PROGRESSIVE, PLAYBOOK.
  • Χερσόνησος : Τρίτη 19 Ιουλίου, ROYAL HALL, 21:00, ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΡΧΕΤΥΠΟ.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 9€, ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 11€, ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 24 ΕΤΩΝ.

Θα παρελάσουν όλοι οι ήρωες της Χοραλίας, ο Φαταούλας, ο Αστακός, η Αγελάδα και ο Βάτραχος. Φυσικά από την παρέα δεν λείπουν η Καμήλα ο Σκαντζόχοιρος, η Κατσίκα, ο Ντρούλης Νερουλάς χοντρούλης, ο Ελέφαντας και όλη η θεότρελη παρέα που δημιούργησε τα προηγούμενα χρόνια ο Μάνος Βαφειάδης και λάτρεψαν όλα τα ελληνόπουλα.

Ένα χαρούμενο διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο μουσικοθεατρικό σόου για παιδιά από 2 ετών! Το 7μελες συγκρότημα θα παρουσιάσει μουσικοχορευτικό θέαμα διάρκειας 90λεπτών με όλες τις γνωστές τους επιτυχίες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση