HomeLife & StyleΤο ξέφρενο πάρτι της Lindsay Lohan για τα γενέθλιά της στη Μύκονο

Το ξέφρενο πάρτι της Lindsay Lohan για τα γενέθλιά της στη Μύκονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το έκαψε στα γενέθλιά της στη Μύκονο η Lindsay Lohan. Οι εορτασμοί για το μεγάλο πάρτι με τους 80 καλεσμένους ξεκίνησαν από το μεσημέρι του Σαββάτου στο παραθαλάσσιο κλαμπ Rakkan στο Καλό Λιβάδι και κορυφώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήρθε στο αγαπημένο της νησί για να γιορτάσει τα 30ά της γενέθλια. Η είσοδός της στο κλαμπ εντυπωσιακή. Η Lindsay φορούσε ένα χρυσό λαμπερό φόρεμα και έμοιαζε πολύ χαρούμενη. Η σταρ έφτασε στο μαγαζί με ένα κάμπριο όχημα και η πρώτη που αντιλήφθηκε την είσοδό της στο κλαμπ ήταν η ρεπόρτερ του Mykonos Live Tv Ελίζαμπεθ Ελέτσι η οποία έσπευσε να της τραγουδήσει το Happy Birthday.

Μόλις η Lohan αντιλήφθηκε τους παπαράτσι άρχισε να τρέχει! Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, ενώ η είσοδος σε δημοσιογράφους και φωτογράφους είχε απαγορευτεί, με τον αρραβωνιαστικό της Lohan, Ρώσο μεγιστάνα Egor Tarabasov να παίζει πολλές φορές τον ρόλο του σεκιουριτά απομακρύνοντας τους δημοσιογράφους από την είσοδο του μαγαζιού.

Οι καλεσμένοι, ξένοι και Έλληνες, μετά βίας ξεπερνούσαν τους 80, ανάμεσα στους οποίους ήταν μέλη της οικογένειάς της Lohan.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση