HomeΚΡΗΤΗΟ Δ. Αγίου Νικολάου απέκτησε εφαρμογή για τις πολιτιστικές του εκδηλώσεις

Ο Δ. Αγίου Νικολάου απέκτησε εφαρμογή για τις πολιτιστικές του εκδηλώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Μιραμπέλλο» που αναπτύχθηκε σε συνεργασία μετην εταιρεία Singleton Apps, ειδικά για την προβολή μέσω φορητών συσκευών του προγράμματος «Μιραμπέλλο 2016» που διοργανώνονται στον Δήμο Αγίου Νικολάου έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο Επιμελητήριο Λασιθίου.

Η εφαρμογή όπως έγινε γνωστό, παρέχει άμεση πληροφόρηση σχετικά με τις εκδηλώσεις του Δήμου Αγίου Νικολάου, με δυναμική ανανέωση του περιεχομένου, χάρτη και πολυγλωσσική υποστήριξη.

DSCF0001 1

Η αναβάθμιση περιλαμβάνει διασύνδεση με Facebook, πλοήγηση χάρτη, φιλτράρισμα των εκδηλώσεων, ειδοποιήσεις (notifications) καθώς και αυτοματοποιημένη υπενθύμιση για τις εκδηλώσεις που έχουν προσθέσει στα αγαπημένα σας.

Η νέα έκδοση παρέχει στο χρήστη της εφαρμογής τη δυνατότητα πλοήγησης στο χώρο των εκδηλώσεων, καθώς και τη δυνατότητα κοινοποίησης των αγαπημένων εκδηλώσεων μέσω Facebook.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να φιλτράρει το πολιτιστικό πρόγραμμα ανάλογα το είδος και την τοποθεσία της κάθε εκδήλωσης.

Τέλος, παρέχονται αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις για τις εκδηλώσεις που έχουν προστεθεί στη λίστα με τα «Αγαπημένα». Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στην αναβάθμισης της καινοτόμου εφαρμογής του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, δήλωσε ότι : «ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν, προχώρησε σε ένα ουσιστικό βήμα, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, αλλά και τους επισκέπτες για τις εκδηλώσεις που συμπεριλαμβάνονται στο φετινό πρόγραμμα «Μιραμπέλλο 2016», δεδομένου ότι οι χρήστες της σύγχρονης τεχνολογίας και ειδικά των έξυπνων κινητών μπορούν να πληροφορούνται άμεσα και από όποιο μέρος κι αν βρίσκονται τις διοργανώσεις του δήμου και να συμμετέχουν σ΄αυτές. Η εφαρμογή αυτή, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, έχει ασύγκριτα πλεονεκτήματα και δυναμική, ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολη στη χρήση. Αποτελεί, όπως εξήγησε, το πρώτο, από τα βήματα που επιχειρεί ο Δήμος, στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Χάρης Αλεξάκης σε δηλώσεις του ανέφερε σχετικά: «Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της καινοτόμου εφαρμογής του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Αγίου Νικολάου.

Μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία, που σκοπό έχει την αποτελεσματικότερη και ταχύτατη πληροφόρηση του προγράμματος των εκδηλώσεων που γίνονται στον δήμο, με την κατάλληλη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχουν οι φορητές συσκευές.

Η εφαρμογή όπως εξάλλου έχουμε κάνει γνωστό, υπενθύμισε, παρέχει βασικές πληροφορίες για κάθε ενδιαφερόμενο, αναφορικά με το χώρο, την ώρα, την τοποθεσία που πραγματοποιείται κάθε εκδήλωση καθώς και εικονική πλοήγηση μέσω χάρτη της διαδρομής που οδηγεί στον χώρο της εκδήλωσης. Ήδη όπως είπε, υπάρχει δίγλωσση υποστήριξη , ενώ μελετάται και η δυνατότητα προσθήκης και άλλων γλώσσων. Συνεργάζεται δε –πρόσθεσε- με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε ταχύτατα να μπορούν να γίνουν γνωστές και να προωθηθούν οι εκδηλώσεις της φετινής περιόδου. Ο κ. Αλεξάκης χαρακτήρισε επίσης σημαντικό του γεγονός της συνεργασίας του Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν με την εταιρεία Singleton Apps, που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο, ενώ χαρακτήρισε επιβεβλημένη την συνεργασία ξενοδόχων, φορέων, πολιτιστικών συλλόγων στην προσπάθεια αυτή, που σκοπό έχει την ανάδειξη του πολιτιστικού δυναμικού και των δράσεων που γίνονται στον τόπο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση